Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W takim razie zazdroszczę, ja tak doczekać się nie mogłam 2 trymestruDalej masz mdłości? Oj współczuję bardzo. Ja odczuwam rano przy śniadaniu i później jak jestem głodna albo coś mi śmierdzi. Ale to już nic w porównaniu do tego co było. Nawet w myślach nie chce do tego wracać
Też tak mam od 3 dni, tak jakby uklocia w jajnikach [emoji848]Coś mnie kluje -dziobie co jakiś czas z lewej strony w dole brzucha dziwne bo wcześniej tak nie miałam trochę mnie to niepokoi.....można przezyc bo to takie krotkie uklucia ale dosc dokuczliwe mam nadzieję że nic złego się nie dzieje....boszzzzze zawsze coś .....![]()
W takim razie zazdroszczę, ja tak doczekać się nie mogłam 2 trymestru![]()
Pachwiny nie, ale cos pobolewa mnie krocze, szvzegolnie jak dlugo siedze. Ostatnio na zebraniu w przedszkolu 1,5 godziny siedzenia, jak wstałam to pobolewalo juz tak do wieczora i dzisiaj to samo jak sie zasiedzialam na imieninach u mamy.Czy męczą kogoś pachwiny? Dziś cały dzień chodzę jak pokraka. Jakbym miała zakwasy po bieganiu... nawet mój uznał że kuleję dziś..
A powiedz, lekarz mówił, że to normalne? Takie uklocia jajników?Mnie tez jajniki nieraz kłują, jak to dzisiaj się u ginekologa smialam ze wszystkie dolegliwości zaczęły się na l4 ^^
Czy męczą kogoś pachwiny? Dziś cały dzień chodzę jak pokraka. Jakbym miała zakwasy po bieganiu... nawet mój uznał że kuleję dziś..