reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć dziewczynki :)

Moje dziecko wstało o 7.00 (normalnie jest lament jak go budzę w tyg. o tej godzinie) i sam sobie zrobił śniadanie :o Jestem o tyle w szoku że moje dziecko ZAWSZE potrzebuje mojej asysty we wszystkim co robi :) potem przyszedł dopiero o 8.00 zapytać czy może pograć na tel :) Booooooże jak cudownie mieć duże dziecko... a tu zaraz wszystko od początku :sorry2::sorry2:

Wczoraj byliśmy na kolacji u znajomych, objadłam się pizza i bezą :o jak wracałam autem to prawie mi się ulało ;) ...taka kara że robiłam sobie jaja z @Jola92 ;) Właśnie, JoanDo, pojechałaś na weekend?

Dziękuje :) będę samochodem to może się nie uda zmarznąć, chociaż nie wiem, bo ja ciepłolubna :p założę bluzkę na ramiączkach pod spód najwyżej :)

Ty ciepłe majtki załóż! :p

Bardziej jestem załamana tym ze w pon przychodzi się uczyć dziewczyna na moje stanowisko a mnie nie będzie

Smutno mi jakoś ze już ost miesiące jestem w pracy .. bardzo kocham swoją prace i naprawdę ciężko mi się pogodzić z tym ze oddaje moje stanowisko
Jestem nienormalną

16udyx8di9hvrs5t.png

Karla, mam ostatnio tak samo.... pomyślałam sobie że ktoś przejmie moich klientów na rok an pewno i smutno mi mega :baffled:

@matylda23, dobrze że jesteś cały czas pod opieką! Mam nadzieję że za chwilę wszystko się unormuje

Klaudia nie przesadzaj [emoji16] ubierz coś ładnego ale w czym będziesz się dobrze czuła [emoji23] nie wymyslaj sobie problemów [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahahahha no ten jej facet nie ma lekko :D :D :D

Tak właśnie myślałam... Ale w pon mam lekarza... Jest na to jakaś rada?

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Marika, ja mam cały czas poniżej normy i biorę żelazo w tabletkach.

@Margana, kurcze :/ mam nadzieję że się jakoś wykurujecie, ale współczuję kolejnego tygodnia :/

Dziewczyny współczuję bardzo chorób, chorych mężów i dzieci... miejmy nadzieję że za chwilę będzie już wiosna i każda będzie miała lepsze samopoczucie :tak:

reklama
Cześć dziewczynki :)

Moje dziecko wstało o 7.00 (normalnie jest lament jak go budzę w tyg. o tej godzinie) i sam sobie zrobił śniadanie :o Jestem o tyle w szoku że moje dziecko ZAWSZE potrzebuje mojej asysty we wszystkim co robi :) potem przyszedł dopiero o 8.00 zapytać czy może pograć na tel :) Booooooże jak cudownie mieć duże dziecko... a tu zaraz wszystko od początku :sorry2::sorry2:

Wczoraj byliśmy na kolacji u znajomych, objadłam się pizza i bezą :o jak wracałam autem to prawie mi się ulało ;) ...taka kara że robiłam sobie jaja z @Jola92 ;) Właśnie, JoanDo, pojechałaś na weekend?

Ty ciepłe majtki załóż! [emoji14]

Karla, mam ostatnio tak samo.... pomyślałam sobie że ktoś przejmie moich klientów na rok an pewno i smutno mi mega :baffled:

@matylda23, dobrze że jesteś cały czas pod opieką! Mam nadzieję że za chwilę wszystko się unormuje

Hahahahha no ten jej facet nie ma lekko :D :D :D

Marika, ja mam cały czas poniżej normy i biorę żelazo w tabletkach.

@Margana, kurcze :/ mam nadzieję że się jakoś wykurujecie, ale współczuję kolejnego tygodnia :/

Dziewczyny współczuję bardzo chorób, chorych mężów i dzieci... miejmy nadzieję że za chwilę będzie już wiosna i każda będzie miała lepsze samopoczucie :tak:
Kochana masz racje tu dziecie duze ,same kolo siebie robi. A tu od poczatku jazda. U mnie starsze spia....a Mati na sniadanie zrobil sobie parowki z mikrofali z sosem tatarskim do tego male pomidorki. Jeszcze jak sie obudzilam to pytal sie czy ja chce troche. Ehhhh przezyjemy jakos.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć witamy się z wami w tym słonecznym dniu[emoji16]
Dziś nam się dobrze spało, może dlatego że K był obok. Nic nie boli nic nie ciągnie [emoji39] aż chce się wstać wyrzucić pościel na balkon posprzątać i upiec jakies dobre ciasto [emoji6] i tu pytanie do was [emoji9] jakie? Chciałam sernik ale sera u mnie w sklepie nie dostanę [emoji21]
6710631b329ae66e6d1f98100ec06ac0.jpg

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wracałam dziś oplem insignią w kombi :D wyobrażacie sobie 155 cm w takim "trumnowozie" hahahaha przesunięta na maxa i podniesiony fotel żebym coś widziała hahaha

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wyobrażam sobie :) Ja kiedyś musiałam parę razy jechać fordem Transitem i to nie było na moje nerwy haha :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana masz racje tu dziecie duze ,same kolo siebie robi. A tu od poczatku jazda. U mnie starsze spia....a Mati na sniadanie zrobil sobie parowki z mikrofali z sosem tatarskim do tego male pomidorki. Jeszcze jak sie obudzilam to pytal sie czy ja chce troche. Ehhhh przezyjemy jakos.

Prawda??? Kochane dzieciory [emoji173]️ w dodatku zapytał czy śmieci wynieść [emoji15] Czy mam podejrzewać podstęp, czy za mały jeszcze...? [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Prawda??? Kochane dzieciory [emoji173]️ w dodatku zapytał czy śmieci wynieść [emoji15] Czy mam podejrzewać podstęp, czy za mały jeszcze...? [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No wiesz moze i maly postęp bo pozniej sie zapytal czy moze pograc na telefonie. Moj sie ubral pozmywal. Lozko poscielil i co"mamo moge na kompa". Ale nie powiem ta ich samodzielnosv cieszy z tym ze moja juz wielkoludy. Najmlodszy we wrzesniu 8 lat skonczy

Potwierdzam starsze dzoeci są zbawieniem moja tez 8 lat skończyła w styczniu śniadanie sama, spała do 9:30
Ja mogę leżeć w lozku i odpoczywać sama lekcje odrobiła
Jak się zdecyduje na 3 dziecko to poczekam aż drugi będzie mieć tez 8 [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@K
Potwierdzam starsze dzoeci są zbawieniem moja tez 8 lat skończyła w styczniu śniadanie sama, spała do 9:30
Ja mogę leżeć w lozku i odpoczywać sama lekcje odrobiła
Jak się zdecyduje na 3 dziecko to poczekam aż drugi będzie mieć tez 8 [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Też potwierdzam moja 7 lat, jeszcze młodszemu zrobi jak trzeba☺️ ale ja akurat i tak od 6 na nogach☺️

reklama
Do góry