Cześć dziewczynki
Moje dziecko wstało o 7.00 (normalnie jest lament jak go budzę w tyg. o tej godzinie) i sam sobie zrobił śniadanie
Jestem o tyle w szoku że moje dziecko ZAWSZE potrzebuje mojej asysty we wszystkim co robi
potem przyszedł dopiero o 8.00 zapytać czy może pograć na tel
Booooooże jak cudownie mieć duże dziecko... a tu zaraz wszystko od początku 

Wczoraj byliśmy na kolacji u znajomych, objadłam się pizza i bezą
jak wracałam autem to prawie mi się ulało
...taka kara że robiłam sobie jaja z @Jola92
Właśnie, JoanDo, pojechałaś na weekend?
Ty ciepłe majtki załóż!
Karla, mam ostatnio tak samo.... pomyślałam sobie że ktoś przejmie moich klientów na rok an pewno i smutno mi mega
@matylda23, dobrze że jesteś cały czas pod opieką! Mam nadzieję że za chwilę wszystko się unormuje
Hahahahha no ten jej facet nie ma lekko

Marika, ja mam cały czas poniżej normy i biorę żelazo w tabletkach.
@Margana, kurcze :/ mam nadzieję że się jakoś wykurujecie, ale współczuję kolejnego tygodnia :/
Dziewczyny współczuję bardzo chorób, chorych mężów i dzieci... miejmy nadzieję że za chwilę będzie już wiosna i każda będzie miała lepsze samopoczucie
Moje dziecko wstało o 7.00 (normalnie jest lament jak go budzę w tyg. o tej godzinie) i sam sobie zrobił śniadanie

Wczoraj byliśmy na kolacji u znajomych, objadłam się pizza i bezą
Dziękujebędę samochodem to może się nie uda zmarznąć, chociaż nie wiem, bo ja ciepłolubna
założę bluzkę na ramiączkach pod spód najwyżej
![]()
Ty ciepłe majtki załóż!
Bardziej jestem załamana tym ze w pon przychodzi się uczyć dziewczyna na moje stanowisko a mnie nie będzie
Smutno mi jakoś ze już ost miesiące jestem w pracy .. bardzo kocham swoją prace i naprawdę ciężko mi się pogodzić z tym ze oddaje moje stanowisko
Jestem nienormalną
![]()
Karla, mam ostatnio tak samo.... pomyślałam sobie że ktoś przejmie moich klientów na rok an pewno i smutno mi mega

@matylda23, dobrze że jesteś cały czas pod opieką! Mam nadzieję że za chwilę wszystko się unormuje
Klaudia nie przesadzaj [emoji16] ubierz coś ładnego ale w czym będziesz się dobrze czuła [emoji23] nie wymyslaj sobie problemów [emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahahha no ten jej facet nie ma lekko
Tak właśnie myślałam... Ale w pon mam lekarza... Jest na to jakaś rada?
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Marika, ja mam cały czas poniżej normy i biorę żelazo w tabletkach.
@Margana, kurcze :/ mam nadzieję że się jakoś wykurujecie, ale współczuję kolejnego tygodnia :/
Dziewczyny współczuję bardzo chorób, chorych mężów i dzieci... miejmy nadzieję że za chwilę będzie już wiosna i każda będzie miała lepsze samopoczucie