reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No krtan jest najgorsza, wrazenie jak by sie dziecko mialo udusic. Czesto wlasnie w szpitalu dzieciaki leza na krtan. Tak ze wspolczuje takich akcji. Oby wiecej nie bylo!

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję, podobno z wiekiem dzieci z tego wyrastaja. I potem już nie ma aż takich akcji.

reklama
Ola ja w pietwszej ciazy robilam takie zakupy na allegro. Znalazlam dwoch sprzedawcow, ktorzy mieli duzy wybor i w fwoch paczkach zamowilam wsxystkp tego typu. Tetaz tez tak zamierzam zrobic.

Też tak zrobiłam przy 1 dziecku.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień Dobry :*
Witam się z Wami w skończonym 20tygidniu :) Połowa również za mną :)
Z tej okazji kupiłam sobie leginsy z perełkami i buty do sukienki :) z sukienką poczekam do piątku :p kupię w galerii, na pewno będzie większy wybór :D do wizyty już tylko dwa dni , Miłego dnia kochane :*
Ja też mam do wizyty 2 dni☺️ dzisiaj liczymy tak samo ☺️

Dzień Dobry :*
Witam się z Wami w skończonym 20tygidniu :) Połowa również za mną :)
Z tej okazji kupiłam sobie leginsy z perełkami i buty do sukienki :) z sukienką poczekam do piątku [emoji14] kupię w galerii, na pewno będzie większy wybór :D do wizyty już tylko dwa dni , Miłego dnia kochane :*
Gratuluje poloweczki[emoji3]

Dzień dobry w sobotę :) wyspałam się dziś dość :) teraz czas na ogarnięcie mieszkania.. Buuu no ale mam cały dzień na to :D miłej soboty :)

Mój M przy okazji załapie się na konkurs drużynowy w Oslo w skokach - ale mu zazdroszczę :) a tam śniegu po kolana (tego akurat nie zazdroszczę) :D

p19u3e3kgt9p4vck.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ale mu super [emoji4] nam zostaje tv [emoji3]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

reklama
Mam nadzieję, podobno z wiekiem dzieci z tego wyrastaja. I potem już nie ma aż takich akcji.
Zazwyczaj ponoć tak, poza nielicznymi wyjątkami, które problemy z krtanią mają i po 30.. ;)
A jeszcze wybierają sobie zawód idealny dla kogoś kto ma problemy z krtanią i strunami głosowymi, czyli idą np uczyć do szkoły....
(tak, mój O... jak zmienił pracę to w tej kwestii dużo lepiej, ale kręgosłup gorzej.... :( Ale on też kiedyś, jako małe dziecko, napił się octu, i potem było trochę problemów...)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry