reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No juz nam duzo nie zostało☺️
A dopiero pisalysmy " jeszcze dwa tygodnie " :)
Hahah ja miałam ost wizytę 22.01 a teraz 16.03 przez ta chorobę musiałam przełożyć wizytę
Jedynie połówkowe mie poratowaly 22.02 ze widziałam małego
Naszczescie kopie nonstop wiec o tyle jestem spokojna

16udyx8di9hvrs5t.png
Ale to chyba przez to , że miałaś połówkowe to lekarz opuścił wizytę w lutym ?
O matko ja 21.02 i już się doczekać nie mogę ☺️
Ja 13ego :o
A za tydzień mąż wraca do domu ☺️
Coś krótko bywa albo tak czas jednak szybko leci :D mojego nie było 3 tygodnie i wraca w czwartek :) ale w niedzielę już wyjeżdża spowrotem :(

reklama
A dopiero pisalysmy " jeszcze dwa tygodnie " :)

Ale to chyba przez to , że miałaś połówkowe to lekarz opuścił wizytę w lutym ?

Ja 13ego :o

Coś krótko bywa albo tak czas jednak szybko leci :D mojego nie było 3 tygodnie i wraca w czwartek :) ale w niedzielę już wyjeżdża spowrotem :(
2 tygodnie w trasie i na tydzień zjeżdża ☺️

No to mało. Jeszcze 3 tygodnie to już się ciągną, bo też był czas, że 3 na 1 jeździł. 2 tygodnie to bardzo szybko lecą bo tydzień zleci i już nastepny czekam, że przyjedzie
Też bysmy tak chcieli , moze później się uda żeby jeździł na 2,5 tygodnia ale jednak 1200 co miesiąc na busy to też duzo :/

reklama
Do góry