reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

U nas ładnie wiosennie niebo błękitne chociaż słońce nie swieci mocno
Mysle czy nie wybrać się na spacer na chwile żeby się przewietrzyć i przy okazji psy wziasc na małe bieganie po polach

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
U mnie ładnie, ja już od 6 na nogach. To jeszcze trochę i na dwor[emoji5]
My od 5 ;)
Ale sporo czasu po prostu przwgadaliśmy, plus trochę ogarniania, wspólne gotowanie, itd ;)
Teraz O krótka drzemka, potem obiad i może spacer jak pogoda dopisze ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mi się pralka zepsuła po 9 latach miesiąc temu myślałam ze szlak mnie trafi bo musiałam wydać 1500zl na nowa

16udyx8di9hvrs5t.png
Nasza ma ok 5 lat :/ też musimy myśleć nad nową. Tylko skąd teraz nagle 1500 .. wtedy gdy najwięcej wydatków, coś musi jeszcze dojść żeby nie było za kolorowo..

Witam się i ja :) Wczoraj nie miałam w ogóle czasu na forum. Dziś poczyniliśmy zakup garnituru dla M :)
Super [emoji106]
Przygotowania do ślubu idą pełną parą [emoji106]

Z ciekawości, gdzie kupowaliście? Przez net, czy było gdzieś czynne? [emoji6]

Myśmy rozważali dzisiaj załęże, ale stwierdziliśmy, że nie wiadomo, czy będzie, no i nam się nie chciało ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

"dzień dobry" ...
Wczoraj wspominałam "jak.to cudownie że już tyle czasu nie bolała mnie głowa <3" i kurka... W nocy już obudziłam się z bólem i dziś nadal boli...taki ćmiący ból - najgorszy :/ wczoraj trochę przeholowałam ze sprzątaniem bo wieczorem kręgosłup tak mnie bolał że nie mogłam wstać, do tego mały świrusek zrobił się aktywny skopał mi pęcherz i tak co chwile musiałam "biegać" do WC :/ i mimo że spalam do 11 w ogóle nie czuje się wyspana :( nienawidzę bólu głowy :(

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Znowu Cie boli ta glowa bidulko. Oby szybko przeszlo! Mnie tez cos dzis boli[emoji53]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

"dzień dobry" ...
Wczoraj wspominałam "jak.to cudownie że już tyle czasu nie bolała mnie głowa <3" i kurka... W nocy już obudziłam się z bólem i dziś nadal boli...taki ćmiący ból - najgorszy :/ wczoraj trochę przeholowałam ze sprzątaniem bo wieczorem kręgosłup tak mnie bolał że nie mogłam wstać, do tego mały świrusek zrobił się aktywny skopał mi pęcherz i tak co chwile musiałam "biegać" do WC :/ i mimo że spalam do 11 w ogóle nie czuje się wyspana :( nienawidzę bólu głowy :(

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Biedactwo, bóle glowy są koszmarne....
Wypij dużo i połóż się może jeszcze...

Ja wczoraj przesadziłam z prasowaniem
..

0d1yrjjgtd95fou3.png

Aaaaa powiedzcie mi, macie może jakiś pomysł na fajny prezent na ur??? Myślałam żeby zrobić coś z wspólnymi zdjęciami ale oczywiście muszę je najpierw wywołać - powiedzmy że mam czas na to jutro i migiem muszę to zrobić [emoji14] aa i to urodziny mojego M :D

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z prezentami dla O zawsze jest ciężko, ale kombinuję z czymś ręcznie robionym, szytym, itd, albo coś praktycznego, bo jednak to wyjątkowo praktyczny człowiek....
Ewentualnie, z innych testowanych przeze mnie, to np "unikalny prezent", czy jakoś tak się to nazywało, i np voucher na lot psralotnią (wiedziałam, że chciał spróbować, itd)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ciężko.. ja nigdy nie wiem co kupić swojemu [emoji14] a w kwietniu mnie czekają jego urodziny.
Może jedno duże zdjęcie za szybką , tylko takie duże nad lozko :)
Gdyby nie mało czasu, to np puzzle że zdjęcia, ewentualnie jakas koszulka że zdjęciem czy czymś takim (w galerii katowickiej drukują na poczekaniu na koszulkach, tylko z pendrivem trzeba przyjść, więc pewnie we wro też coś takiego będzie)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Z prezentami dla O zawsze jest ciężko, ale kombinuję z czymś ręcznie robionym, szytym, itd, albo coś praktycznego, bo jednak to wyjątkowo praktyczny człowiek....
Ewentualnie, z innych testowanych przeze mnie, to np "unikalny prezent", czy jakoś tak się to nazywało, i np voucher na lot psralotnią (wiedziałam, że chciał spróbować, itd)

0d1yrjjgtd95fou3.png
No właśnie myślałam też o takim bonie np na flyboard co myślisz? :)

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
U nas ładnie wiosennie niebo błękitne chociaż słońce nie swieci mocno
Mysle czy nie wybrać się na spacer na chwile żeby się przewietrzyć i przy okazji psy wziasc na małe bieganie po polach

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To jest nadzieja, że i do mnie dojdzie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry