reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

My od 5 ;)
Ale sporo czasu po prostu przwgadaliśmy, plus trochę ogarniania, wspólne gotowanie, itd ;)
Teraz O krótka drzemka, potem obiad i może spacer jak pogoda dopisze ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
My już na dworze, nie chce się do domu wracać super ciepło☺️ w słońcu 15 stopni ☺️ ja bardzo lubię wcześnie wstawać zupełnie inny dzień nie wyobrażam sobie leżeć do 10☺️

reklama
My już na dworze, nie chce się do domu wracać super ciepło[emoji5] w słońcu 15 stopni [emoji5] ja bardzo lubię wcześnie wstawać zupełnie inny dzień nie wyobrażam sobie leżeć do 10[emoji5]

Ja o 10 to wstawalam chyba z 3 lata temu potem cos mi sue przesrawilo chyba skutek pracy ze zawsze wstawalam o 7 lub 8 Tera tez [emoji12]

Dawno siklinda nie bylo czy zle czytam?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@SzczęśliwaCiężarna, normalnie śmieję się cały czas :D

Mi wczoraj rano było nie dobrze myślałam ze z śniadania
Dziś to samo .. nie wiem czy mały mi naciska na żołądek
A tak kopie jak szalony

Właśnie ja wczoraj też nie wiem czy brzuch mnie bolał ciążowo, czy żołądek.. wcześniej miałam zdiagnozowane helicobacter których nie pozbylam się, bo zaszłam w ciążę, więc moze też dają znać... plus na bank brak magnezu itp. bo powieka lata mi jakbym puszczała oczko do wszystkich naokoło ;) :D

No właśnie myślałam też o takim bonie np na flyboard co myślisz? :)

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Myślę że to fajny pomysł..! Ja będę miała mega zagadkę bo M. ma uro 29 lipca, więc dużo wcześniej muszę COŚ ogarnąć...:errr:

W Wawie pogoda super, muszę się zebrać i ruszyć tyłek... ogólnie też nie przepadam za niedzielami, sobota najfajniejsza :)

@SzczęśliwaCiężarna, normalnie śmieję się cały czas :D

Właśnie ja wczoraj też nie wiem czy brzuch mnie bolał ciążowo, czy żołądek.. wcześniej miałam zdiagnozowane helicobacter których nie pozbylam się, bo zaszłam w ciążę, więc moze też dają znać... plus na bank brak magnezu itp. bo powieka lata mi jakbym puszczała oczko do wszystkich naokoło ;) :D:)

HahHha

16udyx8di9hvrs5t.png

Gdyby nie mało czasu, to np puzzle że zdjęcia, ewentualnie jakas koszulka że zdjęciem czy czymś takim (w galerii katowickiej drukują na poczekaniu na koszulkach, tylko z pendrivem trzeba przyjść, więc pewnie we wro też coś takiego będzie)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Albo wspólne zdjęcie na poduszce. U fotografa się da coś takiego zrobić. Ale nie wiem czy twojemu się to spodoba. Ja mojemu chyba taki prezent sprawie na urodziny. Fajnie , że sobie przypomniałam. Teraz zrobimy zdj z brzuszkiem i takie wyszyja na Jasiek :) mój chciał już rok temu coś takiego, żeby zabrać ze sobą do Niemiec.

Marika ja mojemu kiedyś kupiłam szlaku słoik i wrzuciłam tam 50 karteczek na każdej było napisane za co go kocham szanuje
Był mega zaskoczony i czytał taki skupiony

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziwne, że ta wymiana taka skomplikowana...
Pozostaje jeszcze klej kontaktowy - potem zrobię zdjęcie mojego (nie jest drogi, a przetestowałam że trzyma) - smarujesz obie powierzchnie, czekasz aż trochę podeschnie, tzn dotykowo, i przyciskasz, potem czekasz z 24h aż wyschnie - u mnie trzyma na razie od ponad pół roku ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Raczej nie ma szans nawet na przyklejenie. Inaczej wygląda od drugiej strony niż ty swoje opisywalas..

reklama
No dokladnie. Tak jak u nas z ta lodowka. Zawsze cos dodatkowo dowali jak jrst tyle wydatkow. Tylko szkoda, ze u Was nie uda sie naprawic. A moze jakis specjakusta to oceni? Czy tato K sie na tym zna?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Zna się. Próbował podobną pralkę naprawić przyjaciółce, poprosili nawet Pana który przyszedł obejrzeć . Nic się nie dało zrobić..
Musi być wesoło jednak. Zero nudy i chwili spokoju. Całe szczęście jeszcze pierze , bo u nas wiecznie pranie się robi codziennie. Więc nie wyobrażam co by się działo tydzień bez używania jej :/

Do góry