reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dzięki, że pytasz Kiniu. Ja mam podły nastrój od wczoraj straszny wewnetrzny niepokój leżę i ciągle chce mi się płakać mam jakieś napady strachu czy aby na pewno wszystko jest ok . Mama przerażona, wczoraj przyleciała i mówi że się zwolni i przyjedzie tutaj na parę miesięcy żeby mnie wspierać, ale wybilam jej szybko ten pomysł . Nie wiem co się że mną dzieje , ale czuje się beznadziejnie. Strasznie :(. A Ty jak się masz ?[emoji8] [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymaj się kochana :( na pewno jest wszystko dobrze , hormony robią swoje ..

Rozumiem. Ja myślę, że ogolnie samo leżenie trochę w depresję wpędza. Człowiek wie, że musi ale jednak jest to dobijające. Z jednej strony strach o dzieciątko z drugiej jesteś uwiazana i nigdzie nie możesz wyjść nic zrobić. Ja jak tak lezalam i np mi mama mylą włosy to wierz mi, że ryczalam, że taka bezsilna jestem, że nawet się umyć nie mogę, chocoaz wiedziałam, że to dla dobra dziecka. U mnie było jeszcze o tyle do kitu, że nikt oprocz meza się z tego dziecka nie cieszył i wszyscy mi jeszcze powtarzali po co mi to.

Nie no u mnie to każdy się cieszy przynajmniej tyle :( dokładnie zrobię wszystko żeby mały był jak najdłużej w brzuszku, tylko ten strach jest czasami wręcz paralizujacy:( ale muszę się jakoś ogarnąć tylko jeszcze nie mam pomysłu

Dzięki, że pytasz Kiniu. Ja mam podły nastrój od wczoraj straszny wewnetrzny niepokój leżę i ciągle chce mi się płakać mam jakieś napady strachu czy aby na pewno wszystko jest ok . Mama przerażona, wczoraj przyleciała i mówi że się zwolni i przyjedzie tutaj na parę miesięcy żeby mnie wspierać, ale wybilam jej szybko ten pomysł . Nie wiem co się że mną dzieje , ale czuje się beznadziejnie. Strasznie :(. A Ty jak się masz ?[emoji8] [emoji8]

Kochana a moze Ty bys sie wybrala do psychologa? Bo to u Ciebie chyba za duze te napady strachu, stresy i w ogole[emoji53] Zastanow sie, zawsze to fajnie pogadac ze specjalista.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana a moze Ty bys sie wybrala do psychologa? Bo to u Ciebie chyba za duze te napady strachu, stresy i w ogole[emoji53] Zastanow sie, zawsze to fajnie pogadac ze specjalista.

Już o tym myślałam, ale niestety za granicą nie jest to taka łatwa sprawa, jedyne nad czym myślałam to ewentualnie taki przez Internet:*

Już o tym myślałam, ale niestety za granicą nie jest to taka łatwa sprawa, jedyne nad czym myślałam to ewentualnie taki przez Internet:*

O kurcze, czemu nie takie proste? Nie mozna po prostu isc prywatnie? Albo na fundusz( czy co yam takiego jest) do psychiatry?

reklama
A mi znów wrócił ból głowy.. Po tym jak odpuścił na pół dnia :( ehh znów na noc.. cieszę się że idzie wiosna tylko dla mnie taki nagły skok temperatur jest nie do zniesienia :( mój organizm nie wie co się dzieje...

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry