reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

O kurcze, czemu nie takie proste? Nie mozna po prostu isc prywatnie? Albo na fundusz( czy co yam takiego jest) do psychiatry?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Może do lipca bym się doczekała na jakąś konsultację..czy to prywatnie czy na krankenkasse , kumpela się rozwodzila była w rozsypce i niestety nikogo konkretnego nieumialysmy znaleźć była gdzieś tam ale to okazało się całkowitym niewypałem.. po za tym teraz jest to troszkę utrudnione bo mam lezec . Zawsze byłam twarda osoba , muszę jakos się ogarnąć, tylko muszę znaleźć jakiś "złoty srodek " do lipca żeby nieoszalec i skończyć stresowac

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No mama boji się, że to początki jakiejś depresji właśnie i żebym całkiem w nią niewpadla , ale musi jakos być.. :*

Jak bym bliżej mieszkała to bym wypędziła złe myśli z głowy, odwiedzała :/ szkoda mi Cię na prawdę.. raz na jakiś czas też mam takie dni , że tylko bym płakała. Ale ty nawet wyjść nie możesz ,na spacer, zakupy..ale bądź dzielna , to dla dziecka. A od lipca będziesz biegać z wózkiem :***
Jak to, juz?[emoji6]

Ja chyba też zaraz się kładę spać :D wyciągnęłam mamę do piwnicy, zrobiłyśmy porządki , duuuuuze porzadki. I trochę mnie to umeczylo. Ale plus taki , że znalazłam bujaczek :D mam nadzieję , że działa :)

Jak bym bliżej mieszkała to bym wypędziła złe myśli z głowy, odwiedzała :/ szkoda mi Cię na prawdę.. raz na jakiś czas też mam takie dni , że tylko bym płakała. Ale ty nawet wyjść nie możesz ,na spacer, zakupy..ale bądź dzielna , to dla dziecka. A od lipca będziesz biegać z wózkiem :***

Ja chyba też zaraz się kładę spać :D wyciągnęłam mamę do piwnicy, zrobiłyśmy porządki , duuuuuze porzadki. I trochę mnie to umeczylo. Ale plus taki , że znalazłam bujaczek :D mam nadzieję , że działa :)

Dokładnie muszę być silna dla małego On też wkoncu odczuwa moje samopoczucie . Jakoś się pozbieram wkoncu

Może do lipca bym się doczekała na jakąś konsultację..czy to prywatnie czy na krankenkasse , kumpela się rozwodzila była w rozsypce i niestety nikogo konkretnego nieumialysmy znaleźć była gdzieś tam ale to okazało się całkowitym niewypałem.. po za tym teraz jest to troszkę utrudnione bo mam lezec . Zawsze byłam twarda osoba , muszę jakos się ogarnąć, tylko muszę znaleźć jakiś "złoty srodek " do lipca żeby nieoszalec i skończyć stresowac

Kurcze to fatalnie, ze to takie trudne[emoji53]
To sprobuj moze znalezc cos przyjemnego dla siebie, jakies zajecie w pozycji lezacej. No i masz nas i zawsze mozesz popisac, poczytac. Jutro weekend sie konczy i juz bedziesz miala tu duzo roboty[emoji23]
A jak z wyprawka u Ciebie? Moze na tym sie skup, co?

O to fajne znalezisko[emoji5]

Już o tym myślałam, ale niestety za granicą nie jest to taka łatwa sprawa, jedyne nad czym myślałam to ewentualnie taki przez Internet:*

Online też można dostać fajna pomoc psychologa. Warto o siebie zadbać, bo teraz jest szczególny czas i wyjątkowy stres.

Rozumiem. Ja myślę, że ogolnie samo leżenie trochę w depresję wpędza. Człowiek wie, że musi ale jednak jest to dobijające. Z jednej strony strach o dzieciątko z drugiej jesteś uwiazana i nigdzie nie możesz wyjść nic zrobić. Ja jak tak lezalam i np mi mama mylą włosy to wierz mi, że ryczalam, że taka bezsilna jestem, że nawet się umyć nie mogę, chocoaz wiedziałam, że to dla dobra dziecka. U mnie było jeszcze o tyle do kitu, że nikt oprocz meza się z tego dziecka nie cieszył i wszyscy mi jeszcze powtarzali po co mi to.

O kurcze... to faktycznie musiało być strasznie dołujące :/ @Onaszczesliwa2018 wiem że Ty masz w tej sytuacji najciężej ale masz też mega wsparcie bliskich i to jest bardzo ważne :*

reklama
Do góry