reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja wolałabym nie ;)
Po pierwsze mając 17 poznałam swojego ex, a po drugie, miałam wtedy taki koszmarny trądzik... [emoji33]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dlatego napisałam o jedrnosci 17 letniej skóry a nie , że skore 17latki bo nie pamiętam jaka wtedy była [emoji16][emoji16][emoji16] a też miewalam problemy ze skora [emoji16] ale wagę mogłabym mieć z czasów gdy miałam 17 lat [emoji1] bo była niższa niż teraz choć najlepsza figurę miałam ok 20 [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Dlatego napisałam o jedrnosci 17 letniej skóry a nie , że skore 17latki bo nie pamiętam jaka wtedy była [emoji16][emoji16][emoji16] a też miewalam problemy ze skora [emoji16] ale wagę mogłabym mieć z czasów gdy miałam 17 lat [emoji1] bo była niższa niż teraz choć najlepsza figurę miałam ok 20 [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Najlepszą figurę miałam przed ciążą [emoji23]
Wcześniej byłam młoda, itd ale dużo lepiej zaczęłam wyglądać biegając, basen, trening siłowy, kilka lat wege plus trening maratoński, i wyglądała i czułam się dużo lepiej niż jako nastolatka ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mówimy o zastosowaniu zewnętrznym ;)

A co do spożycia - zdania są podzielone, na pewno nie uznałabym go za coś super zdrowego, choć są dużo gorsze oleje i tłuszcze - moim zdaniem lepszy olej kokosowy niż masło...
A najgorszym tłuszczem dla mnie jest olej palmowy ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dlaczego masło jest gorsze...?

Eeej, ja też bym zjadła.... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

:D spakuję Ci kawałek w chusteczkę i mogę wysłać :D

Aaa to już nie tak dobrze haha [emoji16] pomysl sobie, że to synuś taki głodny bo szybko rośnie [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Jasne :D a w lipcu okaże się, że konieczna będzie cesarka bo małego utuczę [emoji28]

Właśnie uśmiech mi z twarzy nie schodzi :)
Zadzwonił mój M i oznajmił że bank w końcu uznał że da mu kredyt i jutro jedzie podpisać papiery więc ruszymy z remontem łiiiiiiiiiiiiii jaka radocha :) synek będzie miał nowe mieszkanko <3

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Super, gratulacje! :)

Cuuuuidownie jak ktoś w pracy ma urodziny [emoji16] kolega przyniósł plesniak z czarna porzeczka i rogaliki

1520847085-f96bb49313b13c1f-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ej no weeeź :p Co Ty nam tu pokazujesz :D Smaka nam narobiłaś :p U mnie w pracy też zawsze każdy przynosi ciacho :D

Dziewczyny ja juz po. Wpierw lekarz pytal czy znam plec woec ja pale frana ze nie....to patrzy patrzy mowi ze dziewczynka,ja na to ok . oglada robi pomiary i nagle a to co .....jednak siusiak jest. Czyli zostaje chlopiec. Rosnie kopie ....i wazy juz 490g.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja juz po. Wpierw lekarz pytal czy znam plec woec ja pale frana ze nie....to patrzy patrzy mowi ze dziewczynka,ja na to ok . oglada robi pomiary i nagle a to co .....jednak siusiak jest. Czyli zostaje chlopiec. Rosnie kopie ....i wazy juz 490g.

Hmmm ciężko się dziecku zdecydować na płeć to mamie figle płata :D

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Super, że wszystko dobrze :) Szkoda, że jednak nie dziewczynka, miałabyś dwie parki :)

reklama

No to już kawał chłopa :) czyli jednak chłopiec zostaje ,swoją drogą chciałabym widzieć twoja minę jak mówi że dziewczynka :D który masz tydzień?

Do góry