reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Domyślam się :) teraz najważniejsze żeby z najważniejszymi rzeczami się wyrobić w nowym i już tu nie siedzieć :) ale przeraża mnie pakowanie....

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No to jest najgorsze...Ale trzeba to po prostu przejsć :)

reklama
Jako, że w dniu drzemki w pracy mam urodziny czuję , że mam obowiązek udzielić dziś zgody wszystkim [emoji16][emoji16][emoji16] drzemajmy cały dzień nawet hehe [emoji16][emoji16] tylko naszym maluchom nie pozwalam drzemac całego dnia [emoji1] niech drzemia między kopniaczkami

f2w39n7303c24ozn.png
No mój na szczęście się grzecznie słucha i nie drzemie cały czas :p Zdążył mnie już obkopać delikatnie :D Ale czekam z utęsknieniem już na te mocniejsze kopniaczki, które będzie widać przez brzuch i które M poczuje.

No mój na szczęście się grzecznie słucha i nie drzemie cały czas [emoji14] Zdążył mnie już obkopać delikatnie :D Ale czekam z utęsknieniem już na te mocniejsze kopniaczki, które będzie widać przez brzuch i które M poczuje.
Ja czasem miewam już takie mocne, ale zdarzają się raz na kilka dni :) i czasem nie zdążę kołdry zdjąć lub nawet zerknąć i koniec :) znów malutkie :) bawi się ze mną córcia w kotka i myszkę [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Dziwny lekarz [emoji1] jak nie widzi siusiaka to dziewczynka... A przecież u dziewczynek widać wargi sromowe [emoji16] nie stwierdza się ich po braku siusiaka

f2w39n7303c24ozn.png
Wlasnie dlatego prenatalne robie gdzie indziej prywatnie a nie tu w przychodni. Patrzyl z profilu nic nie sterczalo to powiedział ze dziewczynka a jak mlody sie obrocil i rozkraczyl to pieknoe bylo widac siurka

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja czasem miewam już takie mocne, ale zdarzają się raz na kilka dni :) i czasem nie zdążę kołdry zdjąć lub nawet zerknąć i koniec :) znów malutkie :) bawi się ze mną córcia w kotka i myszkę [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
To ja mam tak samo czasem zdarzy się, że poczuje mocniej ale to najczęściej właśnie jak jestem ubrana albo leżę pod kołdrą w łóżku :p i jak już ją odsłonię albo dźwignę sweter to jest cisza [emoji28]

Część dziewczyny.
Nigdy Was nie nadrobię, więc tylko z informacją przyszłam, że jestem po USG. (następne 11.04).
Więc tak jest 20t3d, 340g, 140/min, szyjka 40mm.
No i SYN :)
Ale mam się zgłaszać na mierzenie szyjki, bo nie wiadomo co było powodem mojego przedwczesnego porodu, więc będziemy kontrolować.

Najlepszą figurę miałam przed ciążą [emoji23]
Wcześniej byłam młoda, itd ale dużo lepiej zaczęłam wyglądać biegając, basen, trening siłowy, kilka lat wege plus trening maratoński, i wyglądała i czułam się dużo lepiej niż jako nastolatka ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja ćwiczyłam o byłam na diecie gdy miałam te 20 lat a później próbowałam zajść w ciążę i brałam hormony i przybralam kilka kg :) a teraz w ciąży tylko 2.5kg na plusie [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry