reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

@olaaa7 mam dla Ciebie avatarek na kwiecień :D
173799.jpg

Załączniki

• 173799.jpg
    173799.jpg
    4,9 KB · Wyświetleń: 200
reklama
Dziewczyny a jeśli chodzi o majtki poporodowe to wszędzie jest napisane, że mają być jednorazowe ale jak szukam np na allegro to wszystko jest wielorazowe i teraz nie wiem czy np takie mogą być?
Link do: CANPOL MAJTKI POPORODOWE WIELORAZOWE SIATECZKOWE
Ile sztuk takich majtek najlepiej mieć?
Ola ja poprzednio mialam jedno i wielorazowe i te wiolorazowe byly o wiele lepsze. Kilka par wystarczy. Mi sie np nie zdarzylo zeby sie pobrudzily.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

@Dorotae wiadomości na pewno będą dobre :) urodzinowy prezent i nic innego nie da tyle szczęścia jak zdrowy maluszek :)

@olaaa7 śliczny brzuszek :) ogólnie masz predyspozycje chyba żeby chodzić w ciąży :D szczuplutka i zgrabny brzuszek :)

p19u3e3kwszna2ri.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@Dorotae wiadomości na pewno będą dobre :) urodzinowy prezent i nic innego nie da tyle szczęścia jak zdrowy maluszek :)

@olaaa7 śliczny brzuszek :) ogólnie masz predyspozycje chyba żeby chodzić w ciąży :D szczuplutka i zgrabny brzuszek :)

p19u3e3kwszna2ri.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Oj dziękuję [emoji8] Kilka osób mi to mówiło chyba przez to że nie miałam też żadnych dolegliwości :) Ale ja tam wcale szczupło się nie czuję :p

Wiem że mój mnie ewentualnie zasypie makaronem :D :D Ale tak serio, to co będziecie mroziły? Pierogi można, wiadomo. Ja np. mam często mrożony sos do bolognese, zupy- ale zupa to na lipiec słaba opcja. Co jeszcze obiadowego?
Pamiętam jak po porodzie Franka, w maju, jego tata przywoził mi młode warzywa gotowane na parze- bo miałam straszną ochotę- a on jadł moje szpitalne jedzenie i mu smakowało :-D
My planujemy mrozić pierogi, sosy do makaronów, leczo i może gołąbki. Aaaa i moja mama mi na studiach mroziła takie małe kotleciki w sosie. Musze ją dopytać o przepis :)

Dzien dobry!

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)

@kinga30 nie przejmuj sie dziwnymi komentarzami, dobrze ze masz wsparcie w swoim mężu:)

Ja bede kupować zwykle bawełniane "babciowe" majtki w dużym rozmiarze, zeby podkłady sie zmieściły, położna mi mówiła ze zamiast tych siateczkowych moge wlasnie takie zabrac.

@_agnieszka_ my tez planujemy kolejne dziecko;) i jestem w bardzo podobnej sytuacji, mnie tez kalendarz goni:p
Ale w tych siatkowych majtkach chodzi o to, ze jest wiekszy dostep powietrza, a jednoczesnie dobrze trzymaja podklady piporodowe.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

No najważniejsze to płeć :D nie zapomnij zapytać :)
No z tym ślubem to może też jest inaczej bo to jednak tylko cywilny a przyjęcie to na garstkę osób, więc też jest łatwiej :) Poza tym my nie wybrzydzamy zbytnio, przy pierwszym ślubie jest chyba inaczej, jeszcze tym bardziej jak jest kościelny. Wszystko chce się żeby było och i ach. Teraz oboje nie czujemy takiej potrzeby, najważniejsze to uczucie między nami a nie cała otoczka :)
A wiesz , że tak sobie siedzę i z tego stresu to ja chyba nie chce wiedzieć jaka płeć :D albo głupieje z nerwów :D haha
Ja jestem i nigdzie nie uciekam do 15 :) A Ty byłaś na zakupach? Kupiłaś coś?
Dzisiaj torbę, całe szczęście , że poszłam bo mialam się wstrzymać z kupnem. A tu ostatnia. Udało mi się :) a fajna , bo widać ,że wytrzymała , sztywna i na kółkach :)
Klaudia, właśnie chciałam CI wcześniej napisać żebyś wszystkie pytania na spokojnie spisała, bo to zawsze umyka... i mi umknęło :D
Zaraz zacznę notować :)
Ooo ja Cię :D super jest :p Widać, że się nudzisz :D
Troszkę :D

reklama
Mój też zjada moje szpitalne jedzenie ;)

Czerwiec/lipiec to pewnie coś lekkiego, fasolka szparagowa, kalafior, brokuł, może jakieś sałatki. O bakłażan. Lekka zupa też fajnie. O młode ziemniaki jeszcze... :)

Do góry