nadziejaprzedewszystkim
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja też tam i od razu wstawałam, poszłam siusiu bo nie mogłam wytrzymać i do domu 200 kmGameta w Gdyni , no to mnie pocieszylas![]()
Nie kochana nie udało sięI w tej drugiej się udało ?
‚musisz myśleć pozytywnie bo dużo daje dobre nastawieniePrzepraszam, że zapytam ale czy to chłopczyk? Ja w ogóle nie umiem czytać zdjęć USG. U mnie to lekarz tłumaczy co gdzie jest ale oczywiście jeśli dobrze patrzę to widzę 2 nóżki, pupkę i... dzwonki?Jeśli pod sercem nosisz dziewczynkę to możesz określić co jest na zdjęciu?
![]()
Dżoasia pracuje nad endo i jej się literki rozmazują![]()
Łaaał! To nie takie trudne przy tak współpracującym BobaskuDla mnie to co piszesz o pokazywaniu m.in wątroby to póki co abstrakcja.. W którym tc zobaczyłaś pupkę dzidziusia?
![]()
No to mnie pocieszylas ,super i gratulujęJa też tam i od razu wstawałam, poszłam siusiu bo nie mogłam wytrzymać i do domu 200 kmtransfer udany
![]()
Oba się uchowały. Najlepsze, że rodzince o dwójce nie mówiliśmy
Jakoś dwa tygodnie temu się odważyliśmy (gdy usłyszałam bicia serc). Wczoraj już się skończył etap informowania. Nie ma już kogo straszyć... fajne to było[11 tc][/QU
Hehe no to superOba się uchowały. Najlepsze, że rodzince o dwójce nie mówiliśmy
Jakoś dwa tygodnie temu się odważyliśmy (gdy usłyszałam bicia serc). Wczoraj już się skończył etap informowania. Nie ma już kogo straszyć... fajne to było[11 tc]