reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wspominałam już jak wspaniałą mam teściową? Jakiś czas temu podczas rozmowy przez telefon powiedziałam jej, że mam straszną fazę na natkę pietruszki. Daję do wszystkiego. Sosów, zup, sałatek i nawet posypuje sobie nią kanapki. Teściowa posadziła w skrzynce pietruche i hodowała ją u siebie w domu przez 3 tygodnie żeby była gotowa na nasz przyjazd, ale posadziła też drugą żebym mogła zabrac do domku. I tym sposobem na moim parapecie stoi pietrucha :) Sama bym tego nie zrobiła, bo do takich spraw mam 2 lewe ręce i nie lubię dłubac w ziemi. Skarb nie teściowa :) Zobacz załącznik 842361
Wow, co za tesciowa[emoji3]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
23 tydzień dokładnie, może nie że martwi ale tak jakoś nie wiem, pomyślałam że może waży więcej

p19u3e3kwszna2ri.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mnie to bardziej ta waga martwi w druga strone [emoji6]

Nawet mi nie mów o goleniu...Wiadomo pachy spoko. Ale mi teraz problem już sprawia pochylenie się żeby ogolić nogi. Także ogarniecie podwozia to nie lada wyczyn... Robię to na czuja bo już nic tam nie widzę, chyba że brzuch jakoś bym podciągnęła, ale przecież nie będę gniotła dziecka :D
U mnie tak samo tak na dole to już nawet nie chce mówić bo i tak już nic tam nie widzę :D ale nogi to tez masakra zmęczylam sie tak tak kąpielą ze nie wiem :D

@klaudiaa975, no wreszcie wiemy...! :D Jakie imię? Wybraliście już?

@kinga30, @Marika92 cieszę się że wizyty udane :tak: Marika, nózie słodkie <3 Ja miałam to samo na połówkowym- przestudiowałam sobie piękny kręgosłup dziedzica i tyle ;) Ręce przy twarzy i miał w nosie starszego brata, nie pokazał się ;)

@Jola92, dajesz nadzieję, że są fajne teściowe :tak:
Alicja już od dwóch lat :) ale podoba mi się dużo innych , więc nie wiem czy nie zmienimy. Jak narazie zostaje Alicja. Tylko zdrobnień nie ma :( Ala mi się nie podoba :(
@klaudiaa975 gratuluję udanej wizyty i oczywiście poznania płci :) ile już waży malutka? :)

p19u3e3kwszna2ri.png

27.06.17 Anastazja [*]
Dziękuje :) nie wiem, zapomniałam spytać :p w piątek się dowiem na polowkowym :)
Też mam przed kolejną wizytą zrobić glukoze.. Bleee

p19u3e3kwszna2ri.png

27.06.17 Anastazja [*]
A ja jestem ciekawa tej glukozy i chętnie pójdę :D

Kuleje nie da się tego ukryć ale w Polsce widzę że karmienie piersią też kuleje. Moze jedno wiąże się z drugim. Błędne koło.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie jedno wynika z drugiego, a niestety nie kazfego stac na placenie za takie porady, wizyty. Po pietwszym porodzie kozystalam z poradni laktacyjnej, ale teraz nie bedzie mnie na to stac jesli zajdzie taka potrzeba. Oby tym razem problemow nie bylo.

Wiem, bo może zadziałać za bardzo. Ale ja skorzystam jeśli dostanę takich boli jak kiedyś, skurczy. Ze mdlałam , nie miałam siły ręki podnieść.. krzyczałam z bólu.. więc na takie "okazję" kupię. A coś innego lżejszego niż czopek znasz ?
To nie o to chodzi, ze za mocno zadziala ( choc i tu nigdy nie wiadomo), ale jelita moga sie jeszcze bardziej rozleniwic i poyem moze byc problem zeby odstawic syrop. Oczywisnie nie przy sporadycznym stosowaniu. Ale tak pisze na wszelki wypadek zeby nie stosowac za dlugo lub za czesto.

Wiem, bo może zadziałać za bardzo. Ale ja skorzystam jeśli dostanę takich boli jak kiedyś, skurczy. Ze mdlałam , nie miałam siły ręki podnieść.. krzyczałam z bólu.. więc na takie "okazję" kupię. A coś innego lżejszego niż czopek znasz ?
Lzejszego od czopka juz nic nie ma. Czopek nie zawiera leku, dziala na ruchy jelit i lepszy poslizg. Tak bardziej naturalnie, bez chemii. Mi zawsze lekarz czopki poleca. Ale jak sie bedzie zbyt czesto stosowac to tez efekt bedzie taki, ze bez czopka nie da rady.

A generalnie to najlepiej probowac najpierw dieta.

reklama
Do góry