Hmmm wydaje mi się że ty raczej drobna jesteś co? ale może brzuszki nam inaczej rosnąNo to troszkę mój jest większy ale mogę też być po prostu szersza od Ciebie :d

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm wydaje mi się że ty raczej drobna jesteś co? ale może brzuszki nam inaczej rosnąNo to troszkę mój jest większy ale mogę też być po prostu szersza od Ciebie :d
Koleżanki córka tak ma na imię i wołali do niej Alik, Alunia. Teraz już wogole nie mówią jej po imieniu tylko została Liskiem bo jest płomiennie ruda pomimk, że nikt z rodziców nie jest rudydziękujeeee :**
A masz pomysł na zdrobnienia ?
Bo do takiego maluszka za ciężkie " Alicja "
i tak myślę i myślę
![]()
Właśnie my ze wzrostem i z wagą jesteśmy bardzo podobne może po prostu będę miała większy brzuch aż się boję końcówki :dHmmm wydaje mi się że ty raczej drobna jesteś co? ale może brzuszki nam inaczej rosną
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Widzisz gdyby tak się dało to już byśmy się dogadalyA ja bym w końcu mogłahaha
No szczerze to ja dużego bym nie chciała.. Niech sobie jest drobnyWłaśnie my ze wzrostem i z wagą jesteśmy bardzo podobne może po prostu będę miała większy brzuch aż się boję końcówki :d
Dokładnie tak samo uważam na nasz wzrost nie ma co szaleć bo w końcu będziemy szersze niż wyższeNo szczerze to ja dużego bym nie chciała.. Niech sobie jest drobnysynek rośnie, jest zdrowy więc jakoś się mieści widocznie [emoji14] nasze 155cm za dużo nie udźwignie hehe
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Jak dla mnie nr 2Dziewczyny mam delemat....ratunku.![]()
![]()
![]()
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kiedyś jako nastolatka miałam chyba że 30 kwiatków w pokoju. Kochałam rośliny, podlewalam, myłam rozmawiałam z nimi. Teraz niestety brak czasu i weny i ostaly mi się aż 3 kwiatki. Kaktus, którego wyhodowalam z kawałeczka przyniesionego z sali do angielskiego w liceum (jak to kaktus przetrwa wszystkoJa też jakoś ostatnio nie mam ręki do kwiatów![]()
Niebieski lub czerwonyDziewczyny mam delemat....ratunku.![]()
![]()
![]()
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom