reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry. Glukoza juz wypita. Dobrze ze miałam tą cytrynową bo tu w szpitalu nie pozwalają dodace cytryny. I siedzę sobie teraz. Już czuję ból głowy i lekkie zawroty. Tak to.jest jak się.żyje bez cukru...

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale nie było tak źle? Też planuję kupić cytrynową :)

reklama
No jak żyjesz bez cukru to może tak być, ja w samopoczuciu nie poczułam żadnej różnicy ale ja wszystko słodzę i to konkretnie [emoji5]
Właśnie w tym mój problem. Ja nawet soku z cukrem nie przelkne. Wszytko bez cukru. Zero słodyczy. Nawet ciasta bez cukru. A teraz.tyle glukozy na raz. Świat mi wiruje przed oczkami

Odzywaj sie będzie Ci szybciej czas lecial[emoji5] a jak dzisiaj samopoczucie? Mnie wizyta uspokoiła na trochę znowu, ale z tych emocji byłam tak wykończona psychicznie że o 20 już spalam. Oczywiście przy lekach zostajemy cały czas luteina 2 razy, magnez 3 razy i nospa 2 do 3
No moja dopiero 26 ego więc jeszcze długo.. staram się "ogarniac " :) . No ja pewnie też będę na lekach już do lipca chociaż zobaczymy co tam będzie mówić na następnej wizycie ta moje ekspertka;) najgorsze to , że straciła w moich oczach po ostatniej wizycie , no ale już nie będę nikogo szukać już 4 miesiące zostały także jakoś to ogarnę:)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie w tym mój problem. Ja nawet soku z cukrem nie przelkne. Wszytko bez cukru. Zero słodyczy. Nawet ciasta bez cukru. A teraz.tyle glukozy na raz. Świat mi wiruje przed oczkami

O jejku to faktycznie musi być dla Ciebie to wyzwanie

Dzień dobry. Glukoza juz wypita. Dobrze ze miałam tą cytrynową bo tu w szpitalu nie pozwalają dodace cytryny. I siedzę sobie teraz. Już czuję ból głowy i lekkie zawroty. Tak to.jest jak się.żyje bez cukru...

Kurcze wspolczuje....masz ppdobnie jak Aga z tym ze u niej az drgawki byly ona tez bez cukrowa. Trzymam kciuki zebys dala rade. A pozniej szybko doszla do siebie.
Witajcie[emoji5]
Zaraz wstaje, bo na 12.00 jade z mloda do lekarza do kontroli.

Zycze milego dnia i powodzenia na wizytach i badaniach!

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki mam nadzieje ze wrocicie juz bez lekow. I wsio ok bedzie.
Dzień dobry laski :D witam się w 24 tygodniu :szok::D
@oliwka_11 i co wybrałaś jakiś? Jeśli mogę zapytać to ile byś chciała wydać na wózek? Ja wolę bardziej stonowane kolory ale z tych które pokazałaś najbardziej podoba mi się wizualnie 3. A nie są one ciężkie?

Ja też przed kolejną wizytą 5 kwietnia muszę zrobić :( Ale lekarz powiedział, że mogę sobie kupić glukozę cytrynową bo wie że my ciężarne glukozy nie lubimy :D

Powodzenia :)

Powodzenia. Widzę, że dziś nie będziesz sama z glukozą :p
Jeszcze sie nie zdecydowalam ,patrze w okolicy. Mam zamiar wydac max 600-700 a te byly za 400 3w1 q dobrym stanie woec jak za darmo. Szukam dalej moze cos sie trafi choc ten czerwony mnie kusi.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

To naprawdę współczuję, bo ja wszystko slodze a i tak mi bardzo słodko było

No moja dopiero 26 ego więc jeszcze długo.. staram się "ogarniac " :) . No ja pewnie też będę na lekach już do lipca chociaż zobaczymy co tam będzie mówić na następnej wizycie ta moje ekspertka;) najgorsze to , że straciła w moich oczach po ostatniej wizycie , no ale już nie będę nikogo szukać już 4 miesiące zostały także jakoś to ogarnę:)

Lepiej na lekach byle bezpiecznie donosić

reklama
Żeby tradycji stała się zadość to ja też wrzucam fotkę brzucha :D niestety bez sławnego cyca bo nie chce w pracy robić striptizu :D [emoji16] I jak tam patrzę na to zdjęcie to ten mój brzusio wygląda na ogromnego z tej perspektywy :p
IMG_20180313_081614.jpg

Załączniki

• IMG_20180313_081614.jpg
    IMG_20180313_081614.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 223
Do góry