reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry :) tak wiem :D - szok że tak wcześnie pisze ale muszę się ogarnąć i pojechać na lotnisko po mojego... Szczerze zamknęłabym jeszcze oczka :D Miłego dnia mamusie :)

p19u3e3khptmw71y.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Cześć dziewczyny :)
wstałam jak zwykle o 5, ale musiałam parę rzeczy na kompie z rana ogarnąć, i tak mi zeszło...

coś kiepsko spałam, budziłam się co parę godzin, ale za to teraz pięknie świeci słońce :)

to zależy od przychodni - ja robiłam prywatnie (mam pakiet medyczny z luxmedu), i tam glukoza też była "ich" i nie miałam na to wpływu... a cytryna - kwestia robiącej pielęgniarki... mama ileś lat pracowała w punkcie pobierania krwi, i zawsze ciężarnym na krzywej cukrowej pozwalali cytrynę...
(paradoksalnie leżeć mi pozwolili, a ponoć się nie powinno...)

dasz radę - skoro choć czasem jesz słodycze, to będzie lepiej niż się spodziewasz ;)
najgorsze, że bez jedzenia, i że trzeba tam 2h siedzieć, ale od czego jest forum ;)

koleżance gin sugerował, że jeśli chciałaby coś łagodniejszego niż czopek, to niech weźmie pół czopka ;)
Haha, dobre z tym pol czopka[emoji23] Ale jakby co sa dla dzieci - pol dawki[emoji3]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Żeby tradycji stała się zadość to ja też wrzucam fotkę brzucha :D niestety bez sławnego cyca bo nie chce w pracy robić striptizu :D [emoji16] I jak tam patrzę na to zdjęcie to ten mój brzusio wygląda na ogromnego z tej perspektywy [emoji14]
Zobacz załącznik 842384
Śliczny brzuszek "odgórny" :)

p19u3e3khptmw71y.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Żeby tradycji stała się zadość to ja też wrzucam fotkę brzucha :D niestety bez sławnego cyca bo nie chce w pracy robić striptizu :D [emoji16] I jak tam patrzę na to zdjęcie to ten mój brzusio wygląda na ogromnego z tej perspektywy [emoji14]
Zobacz załącznik 842384
Jaki fajny :) A mój taki właśnie dziewczynkowy rozlany na boki :)
16d528216a78406e2bbca1a24b1762ad.jpg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja podlewam raz na pół roku :D gdyby nie mama to bylo by poo kwiatkach. Jakos nigdy o nich nie myślę. Mój K tez :D ustaliliśmy , że będziemy mieć u siebie w mieszkaniu kaktusy :D
kaktusy też można zasuszyć - mnie się w każdym razie kiedyś udało ;)

Dziewczyny mam delemat....ratunku.
e6bb3aa3eb0530865a6041d7f7f7466c.jpg
1f366d7668354ce0a480bbe38b5e8d89.jpg
5e63845db9c3822b22b9f99c9df0e8e5.jpg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
mnie się najbardziej podoba 3 - czerwony :D

reklama
Do góry