SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
No, mnie po dłuższym czasie bez jedzenia (np jak nie zjem rano śniadania...) to mam mega mdłości... Przed badaniem, żeby przeżyć wypiłam melisę i poszłam spać o 19... [emoji23]O matko jak ja wytrzymam xd
Trzymam kciukiTo jeszcze przede mną[emoji849]
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale superBoję się gdzie ja to pomieszcze [emoji39] ale widziałam, że i zegar scienny mi tam wlozyla itp ... Wysłała mi takie zdjęcia i podpisała "szykuj miejsce"...![]()
![]()
![]()
Ja też przebiorę sobie co chceTrzymam kciuki![]()
Ale super![]()
Ja się na swoich ubrankach zawiodłam. Bo dużo za dużych, i nie takie ładne jak myślałam. Ale coś tam zawsze wybiorę. A K stwierdził , że i dobrze bo on woli po sklepach chodzić i kupić nowe![]()
Mój dziś 355Ja do Ciebie pisałambo moja corcia w 20t 1 dniu miała 400gram wg mojego ginekologa a w 20t6dniu na prenatalnych inny lekarz stwierdził 500g... Czyli nadal wahania są normalne o ile nie są za duze? Bo już się zmartwilam
![]()
Ja tak wcześnie nie zasne jeszcze dziś diagnoza musze obejrzeć żebym tylko jutro to jakoś przetrwala to będzie z glowyvNo, mnie po dłuższym czasie bez jedzenia (np jak nie zjem rano śniadania...) to mam mega mdłości... Przed badaniem, żeby przeżyć wypiłam melisę i poszłam spać o 19... [emoji23]
![]()
No tak, nie dziwię sięMoja reakcja to było raczej " o ku..."
![]()
Moja reakcja to było raczej " o ku..."
![]()