reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Nasz androlog powiedzial nam, ze kazdy lekarz ma taka pare, ktorej sie udalo naturalnie, ale to jest maks po jednej parze na kilkanascie-kilkadziesiat lat kariery.. i sie nas zapytal czy chcemy czekac X czasu na taki cud..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A jeszcze co drugi cud może być skokiem w bok :D

reklama
Wiesz co do Kościoła to ja byłam wczoraj na rekolekcjach z udziałem osoby świeckiej, która dawała swoje "świadectwo". Tego czego się nasluchalam o antykoncepcji i invitro.... To nie wiem czy za czasów PRL nie mieli większego pojęcia niż on...
Jestem osobą wierząca... Ale przez takie wywody osób które godziny nie spędziły w klinice a wiedzą że "kolor oczu i płeć sobie para wybiera:errr: ... A lekarz robi wyliczanke które" dziecko "podać, a resztę to się zamraza .. Albo wyrzuca... :evil:A facet oddając sperme robi na sobie samo gwałt czyniąc grzech".... To naprawdę ciężko jakoś to wszystko przetrawic..:wściekła/y: I normalnie podejść do instytucji Kościoła.
Wychodzę więc z założenia że na szczęście nie oni nas będą sądzić po śmierci tylko kto inny I wtedy wszystko na szali będzie postawione i ocenione co słuszne a co nie.

Dokładnie tak . Dziwi mnie tylko to ze nikt z nich nie postawi się w naszej sytuacji . Przecież każde dziecko tak naprawdę jest spełnianiem czyjegoś marzenia , czy poczęte naturalnie czy tez nie , wiec dlaczego to my jesteśmy nazwani samolubami ? Brak mi słów . Nie czytam już żadnych katolickich tekstów nie słucham . Jestem pewna ze każdy postąpił by tak samo gdyby nie miał innego wyjscia . Ja tam swoje dziecko „ ze szkiełka „ będę kochać tak samo a może nawet i mocniej niż Ci katolicy co to niby „wszystko po Bożemu”

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A jeszcze co drugi cud może być skokiem w bok :D
Znajoma Pani Psycholog często mi opowiadała, jak to kobiety dla ratowania małżeństwa i zdrowia psychicznego mężczyzny szły w bok, zachodziły w ciążę i teraz mają szczęśliwą rodzinę :-) a faceci nieświadomie wychowują, będąc najszczęśliwsi na świecie, bo zrobili potomstwo

Możliwe. Ja się takiego cudu nie doczekałam a z ivf za 6 dni będę tulic córeczkę :)
Jestem tego samego zdania [emoji4] ze trzeba walczyc o swoje szczescie [emoji4] mam nadzieje ze po kolejnym transferze my tez bedziemy mogli tulic nasze malenstwo[emoji7]

reklama
Dokladnie tak. Nic nie zakladaj z gory. Po wizycie i rozmowie z lekarzem w klinice bedziecie juz duzo wiecej wiedziec [emoji4] wczesniej w ktoryms poscie pisalam o diagnozie mojego M, z tego co widze ma gorsze wyniki niz Twoj (ma dwa przedrostki w nazwie choroby).
A nam lekarz powiedzial, ze dawca to ostatecznosc [emoji4]
Kochana trzymam kciuki!

Chlopkers nie do końca tak jest. U Was są obniżone parametry plemników, u nich ich w ogóle nie ma. Oby w biopsji znalazło się paru siłaczy.

Do góry