reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

A jakaś nakładka na wannę? (jak nie ma gotowych, to stolarz powinien zrobić za grosze..)
Nie mam doświadczenia w tej kwestii [emoji15]
u mnie wiem, że jest kawałek blatu długości ok metra i głębokości 60cm, więc wystarczy....

0d1yrjjgtd95fou3.png
O nakladce na wanne nie pomyslalam. Bede musiala tez sprawdzuc czy przewijak bedzie w miare stabilny na kosxu na bielizna, ale watpie.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O nakladce na wanne nie pomyslalam. Bede musiala tez sprawdzuc czy przewijak bedzie w miare stabilny na kosxu na bielizna, ale watpie.

Kosze na bieliznę bywają mało stabilne same w sobie, więc boję się, że to może nie zdać egzaminu...
Ewentualnie umywalka jak jest duża, to może na nią dałoby się coś zmajstrować takiego, żeby się nie zsunęło, było stabilne itd...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Będą , bo to 56 :D

Lubie tak się grzebać, w ubraniach, różnych rzeczach, sprzątać w piwnicy , oglądać co mam w pudłach poraz setny :D dlatego dla mnie to przyjemność :)

Tak zrobiłam.:) Ale mało jest małych :/ 56 i 62 to garstka :/

W jaki sposób ? Nie wiem kiedy mnie to zlapie, dzisiaj zjem kiwi zobaczymy czy jutro będzie dobrze przy załatwieniu. Bo taki skurcze mnie łapią raz na 2yygodnie, czasem częściej. Ale ból nie do opisania :/
No ja akurat jak jem kiwi codziennie, co drugi dzien to nie mam problemu. Moze i u Ciebie sie sprawdzi.
Susxone sliwki i morele tez ponoc swietnie dzialaja. Najwazniejsxe zeby stosowac cos regularnie, zeby nie doprowadzic do zaparc.

Mocz mam cały czas chyba taki sam i nic z tym nie robi. Nie wiem czy to dobrze? Aż jutro zobaczę jakie wcześniej miałam. Co do żelaza powiedział mi że jak spadnie mi do 11 hemoglobina to przepisze żelazo no a mam już trochę mniej niż 11

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
No to pewnie zelazo dostaniesz. A co do moczu to jesli to kolejny raz jest duzo bakterii to zrobilabym posiew. Bo prwnie dobrze pobierasz.

reklama
Do góry