reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja tak samo :) Jak mówię M, że będę go ciągle nosić, tulić i całować to mi tylko mówi "Zapomnij!" :D no trudno najwyżej będę miała dziecię przylepę :D
Ja tak mam i teraz ta moja przylepa ma już 3 lata i nadal tylko mamusia przytulanki i całowanie,teraz często się mnie pyta "mam kochasz mnie " ? I chodź mówię mu to tysiąc razy dziennie to i tak się pyta ,mój kochany ..

reklama
mój mąż jest w trakcie zmiany pracy i wybiera urlop i inne dni wolne w lutym byl polowa w domu w marcu prawie cały a do nowej pracy idzie od 23 kwietnia pierd...lca dostane z nim... wy tesknicie za swoimi a ja mojego chetnie bym wyslala gdzies... :growl::realmad::D
juz mu wczoraj zapowiedzialam ze od 1 kwietnia zabiera sie za malowanie pokoi i robienie pokoiku dla malego bo do lipca nie wyrobimy, a jeszcze taras zostal do skonczenia i niech sie juz bierze do roboty
ogolnie jest bardzo pracowity i duzo umi sam zrobic ale w zimie sie rozleniwił do tego teraz sie tez uczył do egzaminu na dozór i w pon go zdaje od tego tez zalezy jego stanowisku/wyplata itd... wiec czuje jakas presje nad naszym poczuciem bezpieczentwa a on wiecznie ma czas na wszystko .. no to sobie pomarudziłam hahahah

a moja córka jakas duzaaaa juz jest i przesto tez mi sie chce plakac :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
juz nie jest taka malutka ma niby 8 lat ale kurde wyglada na 9-10 juz taka samodzielna w wszystkim

1521014923-f9772b04f813463c-aaaaaa.jpeg

Perspektywa od góry [emoji23]
Cyc jest brzuch tez

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tak samo :) Jak mówię M, że będę go ciągle nosić, tulić i całować to mi tylko mówi "Zapomnij!" :D no trudno najwyżej będę miała dziecię przylepę :D
Hahaha mój mówi , że już sobie wyobraża jak będę ciagle przy małym i nikomu nawet go dotknąć niepozwole [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Taaak [emoji1] [emoji1] [emoji1] a Ty przez to ,że źle się czujesz to nie masz jak z nim pojechać co ? Będziemy Cię wspierać pisz ciągle do nas to Ci szybko minie[emoji8] [emoji8] [emoji8]

Nie odważyłabym się, to 900km w jedną stronę. Do tego inny kraj. Pojedziemy już we trójkę [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Dzień dobry :) czas wstać, ogarnąć się i pojechać na badania :) nocka kijowa bo sny jak z filmów Hitchcocka.. nie wiem co ja mam w tej głowie na prawdę.. Do tego było mi ciągle strasznie gorąco aż otworzyłam o 1 okno :o jak nie ja [emoji14] no ale cóż... Czas wstawać mimo wszystko :)

p19u3e3kot77b2k5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Powodzenia :* Daj znac po :) Na pewno pozytywne wieści :)

reklama
Hahaha mój mówi , że już sobie wyobraża jak będę ciagle przy małym i nikomu nawet go dotknąć niepozwole [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Hahaha przypomniało mi się jak mój synek byl mały to też nikomu nie pozwoliłam brać a jak już wziol ktoś to ja na szpilkach siedziałam ,mąż mi wtedy mówił że zachowuje się jak Suka co do swoich szczeniąt nie da dojść ':D

Do góry