reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No właśnie tak myślałam, że to ta kiecka :D a to rozmiar wychodzi mniejszy niż w rzeczywistości?

Pytałam właśnie w laboratorium tzn wysłałam maila o cenę badania po obciążeniu glukozą i odpisali mi, że cena zależy od ilości punktów w tzw. krzywej cukrowej. Ale co to znaczy? Lekarz mi nic nie napisał, jedynie, że 75g i po 2 godzinach pomiar. Ile u Was kosztuje?
Ja 20 zł płaciłam :)

reklama
Ja powtarzałam toxo już 3 razy... Średnio co 2 miesiące dostaję

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja już dwukrotnie w tej ciąży. Potem jeszcze raz jest w planach.

Fajne podejście w pracy :) u mojego K. są duże chęci żeby z nami być i pomoc, ale zobaczymy jak z realizacją. Jest na działalności, wolny zawód i bywa niezastąpiony a terminy np. w sądach nie do przesunięcia :/ u mnie termin porodu nie do przewidzenia i poród SN więc niczego z wyprzedzeniem się nie da zaplanować

Póki się nie związałam z K. byłam domem tymczasowym dla wielu kotów. Rekord to na moich 10m2 pokoiku kocica z 5 podrosnietych kociąt. W nocy sobie autostradę po moim łóżku urzadzaly. Musiałam z tego zrezygnować, bo mój mąż nie potrafiłby się rozstać z żadnym kotem, a każdy adoptujacy nie byłby dość dobry ;) teraz też ta opcja odpada, no nie mam przeciwciał toxo i nie chce ryzykować zdrowiem dziecka ...
No tak, z "nieznajomym" kotem bym nie ryzykowała w ciąży, ale za kilka miesięcy dlaczego nie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry