reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Odebrałam wynik [emoji7]dziś 14 dpt beta 225,8 [emoji7][emoji7][emoji7] (2 dni temu było 88,9). Czy myślicie, że jest już Ok? Mogę powoli się cieszyć? [emoji5]
Jak to po in vitro dzienna dawka progesteronu to 600, dzisiejszy wynik 42,17, a było 46,56. Czy powinnam przyjmować jeszcze więcej?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje wiedzialam ,że będzie dobrze

reklama
Gratulacje wiedzialam ,że będzie dobrze

Nie dociera to do mnie [emoji23] teraz czekamy na usg. Mój M mówi, że słysząc ode mnie co jeszcze jest do wykonania i dzięki czemu będziemy w końcu pewni tej ciąży, to stwierdził, że to dopiero będzie jak maleństwo się urodzi [emoji23][emoji23][emoji1303]pocieszny on jest [emoji5]

Odebrałam wynik [emoji7]dziś 14 dpt beta 225,8 [emoji7][emoji7][emoji7] (2 dni temu było 88,9). Czy myślicie, że jest już Ok? Mogę powoli się cieszyć? [emoji5]
Jak to po in vitro dzienna dawka progesteronu to 600, dzisiejszy wynik 42,17, a było 46,56. Czy powinnam przyjmować jeszcze więcej?

Gratulacje !:) Przyrost piękny, progesteron wysoki. Nic tylko się cieszyć :)

Ja biore zastrzyki. Nie jestem pewna wiec jesli sie myle to mnie dziewczyny poprawcie. Progesteron (luteina, duphaston, lutinus) zageszcza krew i przez to jest gorszy transport "substancji" do dzidzi zeby temu zapobiec bierzemy zastrzyki z heparyny (np. Neoparin) zeby tego uniknac.
Aha, no widzisz a ja właśnie nie miałam pojęcia o co z nimi chodzi ... Mój Pan doktor nie jest aż tak bardzo rozgadany,a z resztą o wszystkim się nie pamięta żeby zapytać. No i tych Neoparin mam wziasc łącznie 10,tzn zostało mi jeszcze 4 . Czy Wy też tak je bralyscie ?

Dziewczyny ile weryfikacji bety robicie?
Jesli ja zrobilam w 7dpt i powtorze w 9dpt to wystarczy? Jesli oczywiscie przyrost bedzie ok.

Kiedy idziecie na pierwsze usg po udanym transferze? W ktorym dniu?

Nie dociera to do mnie [emoji23] teraz czekamy na usg. Mój M mówi, że słysząc ode mnie co jeszcze jest do wykonania i dzięki czemu będziemy w końcu pewni tej ciąży, to stwierdził, że to dopiero będzie jak maleństwo się urodzi [emoji23][emoji23][emoji1303]pocieszny on jest [emoji5]

Hehe domyślam się że to musi być niesamowite uczucie :) teraz dbaj o siebie ,bo to najważniejsze :)

Dziewczyny ile weryfikacji bety robicie?
Jesli ja zrobilam w 7dpt i powtorze w 9dpt to wystarczy? Jesli oczywiscie przyrost bedzie ok.

Kiedy idziecie na pierwsze usg po udanym transferze? W ktorym dniu?

Ja mam zamiar wykonać jeszcze betę w 19 dpt i udać się do gina gdyż kończą mi się leki. Będzie to koniec 5 tygodnia.

Beta super i progesteron tez:)

Aha, no widzisz a ja właśnie nie miałam pojęcia o co z nimi chodzi ... Mój Pan doktor nie jest aż tak bardzo rozgadany,a z resztą o wszystkim się nie pamięta żeby zapytać. No i tych Neoparin mam wziasc łącznie 10,tzn zostało mi jeszcze 4 . Czy Wy też tak je bralyscie ?
Ja mam w domu 2opakowania. Ale z tego co mowil dr bede brac do konca pierwszego trymestru gdyz mam gesta krew... Skrzepy w próbce potrafia sie zrobic po pobraniiu i trzeba znow pobierac.... Ale nie wiem o co chodzi...

reklama
Ja biore do konca ciazy

Do góry