reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jest tez przenośna klima jak już rodzic to na najwyższym poziomie jhahaha

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie będzie innego wyjscia. Kolezanka rodzila w sierpniu akurat upaly bylu po 35 stopni i brak klimy w szpitalu... Powiedziała ze nigdy wiecej..

0d1ysek2nd7i49el.png

Mi się z porodem nigdzie nie spieszy. Niech prezes siedzi w brzuchu jak najdluzej[emoji6] Wiesz, dziewczyny mają takie a nie inne doświadczenia, że trudno się dziwić, że szykują się na czerwiec. Jednak często pierworodki przenoszą ciążę. U mnie akurat się sprawdziło, ale to też nie reguła. Będzie co ma być i wpływu dużego na to nie mamy.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Matko ja mojego bede musiala szantażem brac zeby szybciej wyszedl[emoji13][emoji13]

0d1ysek2nd7i49el.png

To sporo masz!! Ja nie wiem nawet co kupić bo w koncu to lato bedzie. Czy kocyk z misia czy sa jakieś letnie..itd

0d1ysek2nd7i49el.png
Latem to pieluszka wystarczy do przykrycia. Ale kocyk przyda sie na jesien, wiec kupic mozna juz. Tym bardziej, ze latem tez roznie bywa z pogoda to lepiej miec takie rzeczy[emoji6]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie będzie innego wyjscia. Kolezanka rodzila w sierpniu akurat upaly bylu po 35 stopni i brak klimy w szpitalu... Powiedziała ze nigdy wiecej..

0d1ysek2nd7i49el.png
Rodziłam w maju i pamiętam jak lekarz próbował uruchomić klime-nawiew na poród wce i oczywiście nie działała :/ Ale za sam gest będę wdzięczna długo. Potem mi przynieśli wiatraki dwa, byłam w tym czasie jedyna rodząca może stąd takie bogactwo...

No ale widzisz , że mówię prawdę :(

Wracaj do zdrowia :) :*

To ciężko będzie :( ale ja gdyby K nie było a miałabym ochotę jechać gdzieś dalej to też zostaje bus .. i nie wiem w jaki sposób jechac z małym dzieckiem no 50km ? Bez wózka .. w chuście jak jest ciepło a później ?
Tzn. jak jest M w domu do jezdzimy autem. Ja sama po prostu nie mam prawa jazdy i sama jezdze autobusami. Z dziecmi yez bede jak on nedzie w pracy. Ale generalnie auto mamy, choc w dobrym stanie nie jes[emoji53]. Nie wyobrazam sobie nie miec auta w ogole.

reklama
Po buty to mąż do smyka pojedzie bo bym chciała żeby na żywo je zobaczył ale juz wybrałam[emoji5] prezenty na Wielkanoc już jedno zamówione drugie wybrane tylko zamowic
Mi wlasnie dzis kurier przywiozl prezent od zajaczka[emoji6] Buty tez zawsze kupuje z przymierzaniem i zawsze jest problem z ich kupowaniem. Nie lubie tego[emoji53]

Do góry