G
gosc12
Gość
OkejTylko na kilka dni
Jak Ola weźmie ślub i wróci z wyjazdu, tło już może wracać
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OkejTylko na kilka dni
Jak Ola weźmie ślub i wróci z wyjazdu, tło już może wracać
![]()
Powodzenia!Uff. Nadrobiłam[emoji4] ja już w autobusie dojeżdżam na miejsce, lecę na małe zakupki i na 17 do lekarza[emoji4] pójdę wcześniej to mam nadzieję będę pierwsza [emoji4]
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Jednak samochód i prawo jazdy to rzecz niezbędna .. ale jakoś ja nie mogę się zebrać na jazdy , a samochodu będziemy szukać jak już się ogarniemy ze wszystkim. Jak narazie K jest rzadko a kiedy potrzebujemy to bierzemy bez problemu od jego taty. Ale swój to zawsze swój. Może jak by stał pod blokiem , to bym miała mobilizację , żeby w końcu ruszyć tyłek . A nie wiecznie być uzależniona od wszystkichTzn. jak jest M w domu do jezdzimy autem. Ja sama po prostu nie mam prawa jazdy i sama jezdze autobusami. Z dziecmi yez bede jak on nedzie w pracy. Ale generalnie auto mamy, choc w dobrym stanie nie jes[emoji53]. Nie wyobrazam sobie nie miec auta w ogole.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też nie lubię ale bardziej pod tym względem jak kupuje Marysi nigdy się na 1nparze nie kończy bo potrzebne adidasy, baleriny, trampki 2 pary, z Kacprem jest mniejszy problemMi wlasnie dzis kurier przywiozl prezent od zajaczka[emoji6] Buty tez zawsze kupuje z przymierzaniem i zawsze jest problem z ich kupowaniem. Nie lubie tego[emoji53]
A prezent do Ciebie czy do Corci?Mi wlasnie dzis kurier przywiozl prezent od zajaczka[emoji6] Buty tez zawsze kupuje z przymierzaniem i zawsze jest problem z ich kupowaniem. Nie lubie tego[emoji53]
Albo porządny szpital[emoji13] ja chyba wezmę do auta wiatrak i w razie czego maz przyniesieRodziłam w maju i pamiętam jak lekarz próbował uruchomić klime-nawiew na poród wce i oczywiście nie działała :/ Ale za sam gest będę wdzięczna długo. Potem mi przynieśli wiatraki dwa, byłam w tym czasie jedyna rodząca może stąd takie bogactwo...
Może jednak pomysł o kursie jeszcze przed porodem? Łatwiej by potem byłoJednak samochód i prawo jazdy to rzecz niezbędna .. ale jakoś ja nie mogę się zebrać na jazdy , a samochodu będziemy szukać jak już się ogarniemy ze wszystkim. Jak narazie K jest rzadko a kiedy potrzebujemy to bierzemy bez problemu od jego taty. Ale swój to zawsze swój. Może jak by stał pod blokiem , to bym miała mobilizację , żeby w końcu ruszyć tyłek . A nie wiecznie być uzależniona od wszystkich
No Ty to jeszcze masz prawko w planach. Ja to sie kompletnie nie nadaje do tego[emoji6]Jednak samochód i prawo jazdy to rzecz niezbędna .. ale jakoś ja nie mogę się zebrać na jazdy , a samochodu będziemy szukać jak już się ogarniemy ze wszystkim. Jak narazie K jest rzadko a kiedy potrzebujemy to bierzemy bez problemu od jego taty. Ale swój to zawsze swój. Może jak by stał pod blokiem , to bym miała mobilizację , żeby w końcu ruszyć tyłek . A nie wiecznie być uzależniona od wszystkich