malina_11
Fanka BB :)
Jak mi lekarz nie zleci to jak będę jechać na glukoze to od razu zrobięTo tym bardziej posiew bym zrobiła dla własnego spokoju [emoji6]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak mi lekarz nie zleci to jak będę jechać na glukoze to od razu zrobięTo tym bardziej posiew bym zrobiła dla własnego spokoju [emoji6]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Tak tak musiałam się wziąść za siebie bo przecież tak bardzo mocno kocham tego mojego małego szkraba a jak ja smutna to i On więc nie mogłam na to pozwolić i tak się zbieram [emoji4]No to super! Masz zajecie. No i duzo juz ogarniete. Zawsze to tez bedziesz sie lepiej czula jak wszystko bedzie gotowe[emoji3]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja przeczytałam że z wiaderkiem i sobie myślę hm jakim wiaderkiem co Ona będzie z nim tworzyć na tej porodowce czytam jeszcze raz i wyszło że z wiatrakiem[emoji23] [emoji23]Ja nie mam zadnego doswiadczenia[emoji13][emoji13] w razie czego na porodowke pojade z wiatrakiem[emoji23]
![]()
Super, dziękiDo Kacpra mialam z tej strony Link do: 15-częściowe z baldachimem lub moskitierą
Kochana pamiętaj że z terminem porodu to +/- może być 2 tyg także może już w połowie lipca Twoja Królewna będzie z wami [emoji39]A moja jak nie bedzie chciała wcZesniej wyjść, to czeka mnie cały lipiec a jak po terminie jej się zachce to będę sierpniowkaa wy niektóre się szykujecie na czerwiec
Jeszcze nie przyjechał a już ma wyjeżdzać hahaWyganiają mojego facetanie wytrzymam hahah
![]()
Czekamy na inf [emoji4]Uff. Nadrobiłam[emoji4] ja już w autobusie dojeżdżam na miejsce, lecę na małe zakupki i na 17 do lekarza[emoji4] pójdę wcześniej to mam nadzieję będę pierwsza [emoji4]
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
I tu po praniu super nic się z tym nie działo. Cały komplet wtedy też miałam zamówionySuper, dziękio cos takiego mi chodzilo
Link do: Pościel Serduszka kratka różowa - 15cz
Szkoda , że jednokolorowe, bo podoba mi się np. różowo - szary zestawale i tak lepszy niż oglądałam wcześniej
![]()