reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja to już zaczęłam myśleć , że mojej Kruszynce światło przeszkadza bo jak jestem pod kołdrą to co chwilę czuję a jak tylko podnosze kołdrę to koniec [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Jak mnie mała kopie i podniosę bluzkę to też koniec :D nie wiem, czy czuje coś czy co :D

reklama
Już jestem po[emoji16] wszystko w porządku dzidzia rośnie ale zapomniałam zapytać ile waży [emoji849] szyjka okej. Dostałam żelazo. Mocz powiedział że jest okej i nie wiem czy robić sobie ten posiew czy nie.. Trochę za dużo przytyłam i mam na to uważać. Niby jakoś dużo nie jem ale mam na to zwrócić uwagę żeby nie zbierała mi się woda i żeby się obrzęki nie robiły

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, że ok moja też powiedziała, że wyniki moczu dobre a ja już nie draze ufam jej. Na wszelki wypadek tylko sobie rumianek piję z melisa żeby drogi moczowe były lepiej bprzeczyszczone☺️

reklama
Do góry