reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Podali leki rozkurczowe i czekam aż się uspokoi narazie nie mogą dać sterydów bo po 24 tyg dopiero pomogą a u mnie dopiero 22 skończony w razie najgorszego mały ma 50/50 ale jestem myśli ze to minie mały wytrwa do lipca [emoji5]

w4sqgzu395zb6ngs.png

Wohhhhhh [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]przejdzie!!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No wiec widzisz, fajne to nie jest. No ale dziecku musze kupic ciuchy. Ja jakos dam rade w trzech bluzkach na krzyz, a ona bez kurtki czy butow nie. No i tak jak mowie, gdyby to auto juz bylo sprawne to by sie dlugi posplacalo i by cos tam zostawalo.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na szczęście dostaję dużo ubrań dla syna od kuzynki z Niemiec po jej synu. Bardzo fajne, markowe i zadbane :) Kurtek zimowych dla niego na najbliższe 2-3 lata mam chyba z 8 ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Podali leki rozkurczowe i czekam aż się uspokoi narazie nie mogą dać sterydów bo po 24 tyg dopiero pomogą a u mnie dopiero 22 skończony w razie najgorszego mały ma 50/50 ale jestem myśli ze to minie mały wytrwa do lipca [emoji5]

w4sqgzu395zb6ngs.png
Kochana no co Ty, nie mysl o takich statystykach! Na pewno leki pomoga. Musi byc dobrze. Caly czas masz skurcze? Wychodza na ktg?

Moja babcia urodziła trójkę dzieci i każde miało 5 kg z groszami, wszystkie sn.

Dostaliśmy razem z A mieszkanie z programu z miasta. Było losowanie i mojego A wylosowali jako 65 osobę z 1600. Mieszkań w pierwszym etapie jest około 500 tak więc super nam się udało. Jutro idziemy wybierać mieszkanie jakie będziemy chcieli :) jestem mega szczęśliwa :) obejdzie się bez kredytu jedynie co to trzeba będzie je zrobić od zera bo stan deweloperski :) przewidywany czas ukończenia budowy jest na listopad więc do tego czasu musimy wytrzymać.

reklama
Ja na szczęście dostaję dużo ubrań dla syna od kuzynki z Niemiec po jej synu. Bardzo fajne, markowe i zadbane :) Kurtek zimowych dla niego na najbliższe 2-3 lata mam chyba z 8 ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze to juz swietne odciazenie[emoji5]

Do góry