G
gosc12
Gość
Ja kupię i to i to. Mama mówi , że łatwiej nożyczkami ale obcinała obcinaczkami bo jej było wygodniej. Ja to wogole jestem przerażona myślą , że miałabym obcinaćDziewczyny lepiej obcinacz czy nożyczki dla maluszka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja kupię i to i to. Mama mówi , że łatwiej nożyczkami ale obcinała obcinaczkami bo jej było wygodniej. Ja to wogole jestem przerażona myślą , że miałabym obcinaćDziewczyny lepiej obcinacz czy nożyczki dla maluszka?
tydzien go nie ma i na weekendy zjezdzaTo też tak krótko.. i tak zawsze tylko na weekend ? A ile go nie ma ?
Ooo o smaku kiwi nie słyszałam, muszę poszukaćJa nie gazowanej też nie lubię, nie wypije.
Ale kupuje sobie soki do wody, ostatnio kiwi. I bardzo dobre. Spróbuj.![]()
No mnie też to trochę przeraża, ale damy radęJa kupię i to i to. Mama mówi , że łatwiej nożyczkami ale obcinała obcinaczkami bo jej było wygodniej. Ja to wogole jestem przerażona myślą , że miałabym obcinać![]()
SmacznegoAloha!! Ja wlasnie wstalam[emoji13] ide cos szybko zjeść, wziac prysznic i jade do lekarza[emoji3] trzymam kciuki za wizytujace[emoji13][emoji106][emoji106][emoji106]
![]()
To sumie nie tak źle. 5dni leci momenttydzien go nie ma i na weekendy zjezdza
A ty dzisiaj masz wizytę ?Aloha!! Ja wlasnie wstalam[emoji13] ide cos szybko zjeść, wziac prysznic i jade do lekarza[emoji3] trzymam kciuki za wizytujace[emoji13][emoji106][emoji106][emoji106]
![]()
W kazdym społem są. W Kauflandzie. W od i do. Nie wiem. Gdzie jeszczeOoo o smaku kiwi nie słyszałam, muszę poszukać
No mnie też to trochę przeraża, ale damy radę![]()
Musimy się jakoś trzymać choć jest ciężko.... Ja też próbuję nie być smutna, choć czasem inaczej się nie da...Tak tak musiałam się wziąść za siebie bo przecież tak bardzo mocno kocham tego mojego małego szkraba a jak ja smutna to i On więc nie mogłam na to pozwolić i tak się zbieram [emoji4]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom