olaaa7
Fanka BB :)
No nie wiemPomyśl, ile przy okazji zaoszczędziłaś
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nie wiemPomyśl, ile przy okazji zaoszczędziłaś
![]()
No pewnie, zdjęć nie zabraknieczekam na zdjza po wielkanocy ide zamawiac
![]()
Pp wizycie. Synek zostaje synkiem bez dwóch zdań. Bezwstydnie pokazał jajeczka i siusiaka. Zdjęć nie ma bo zaslanial buzię rączkami choć.doktor.próbował nam ładne 3d zrobić no ale.się nie udało. Waga 750 gram.
A puchniecie mam obserwować. Na razie.ciśnienie i wyniki są ok. Być może taka moja uroda. Z córką.przytylam 33 kilo. Szyjka dluga, zamknięta. Kolejna wizyta 11 kwietnia.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja to mam w sumie wszystko nowe bo nie miałam po kim dostaćWy w ogole z tego co czytam, to macie juz mnustwo rzeczy dla pociech nowych. Ja mam az wozek i to co zostalo po poprzedniej corce, czyli bujaczek, kilka ubranek (bo malo ktore na chlopca moglam zostawic) i tyle. A i jeszcze koszule nocna kupilam do szpitala. Full wypas [emoji23] ale naprawde nie mam weny na nic. Wiem ze znow sie powtorze, ale czasami mam tak zle mysli, przez ta zakichana cukrzyce- a raczej przez jej nieuregulowanie, ze az sie boje cos kompletowac na powaznie, ze nie dotrwam do tego porodu. Wiem ze to glupie. Ale moj mozg jest nastawiony ciagle na wkurzanie i na NIE, do tego stopnia, ze jak mialam dwa dni ladne cukry na czczo to az dzwonilam do mamy i meza placzac prawie ze szczescia. O wtedy uwierzylam ze bedzie ok. Sle czar prysl i dupa.
O już chyba przywykł, że kilka paczek na tydzień przychodzi [emoji23]Ha skapnie, jak nie teraz to jak przyjdzie paczka, bo mała nie będzie
Jaka jawna dyskryminacja na forum [emoji28]
Najważniejsze, że zdroweMoże następnym razem uda się dziewczynka
Chociaż ja też marzę następnym razem o córeczce
A jeśli chodzi o bakterie w moczu to mnie gin powiedział, że taka może być moja uroda jeśli w posiewie wyjdzie mniej niż 10 do potęgi 3, no i wyszło mniej.
Dziewczyny co polecacie właśnie na te bakterie? Wiem, że rumianek bo ktoś wspominał ale coś z tabletek? Bo kazał mi brać Urosept albo coś podobnego a że Urosept stosowałam ostatnio i mało pomógł to pomyślałam, że może warto spróbować coś innego![]()
Haha no ja jeszcze tej wprawy nie mamDo tego nie ułatwia mi, że mamy jedno wspólne konto
Już widzę oczami wyobraźni jak tachasz te siaty z zakupami z tego b
Spokojnie ja oprócz wózka, którego jeszcze nie widziałam nie mam nicWy w ogole z tego co czytam, to macie juz mnustwo rzeczy dla pociech nowych. Ja mam az wozek i to co zostalo po poprzedniej corce, czyli bujaczek, kilka ubranek (bo malo ktore na chlopca moglam zostawic) i tyle. A i jeszcze koszule nocna kupilam do szpitala. Full wypas [emoji23] ale naprawde nie mam weny na nic. Wiem ze znow sie powtorze, ale czasami mam tak zle mysli, przez ta zakichana cukrzyce- a raczej przez jej nieuregulowanie, ze az sie boje cos kompletowac na powaznie, ze nie dotrwam do tego porodu. Wiem ze to glupie. Ale moj mozg jest nastawiony ciagle na wkurzanie i na NIE, do tego stopnia, ze jak mialam dwa dni ladne cukry na czczo to az dzwonilam do mamy i meza placzac prawie ze szczescia. O wtedy uwierzylam ze bedzie ok. Sle czar prysl i dupa.
Nad moim muszę jeszcze popracowaćO już chyba przywykł, że kilka paczek na tydzień przychodzi [emoji23]
![]()
No pewnie, zdjęć nie zabraknieobfocę wszystko
[emoji28] o ile mój ciążowy rozum ogarnie całe składanie
![]()