GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Ta szmatka chyba rozwija zmysl dotyku czy cos. Kolezanka mi mowila ale juz nie pamietamTo mam dokładnie ten sam zestaw[emoji4][emoji4] Tylko nie wiem po co szmatka[emoji4]
![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ta szmatka chyba rozwija zmysl dotyku czy cos. Kolezanka mi mowila ale juz nie pamietamTo mam dokładnie ten sam zestaw[emoji4][emoji4] Tylko nie wiem po co szmatka[emoji4]
![]()
Ja tak miałam i okazało się że bakterie w moczu były.Dziewczyny od rana boli mnie po prawej stronie kręgosłupa jakby nerka? Sama nie wiem co to może być ale słabonie wiem jak temu zaradzic
( miała któraś tak kiedyś??
Ja tylko tu się zarejestrowałam[emoji4] Bebiprogram, Enfamama, Hipp klub maluszka[emoji39]A znacie jeszcze jakieś stronki gdzie można się zarejestrować i dostać jakieś gratisy do testów? Nie ukrywam że fajnie by było jakby przyszła jakaś paczuszka z czymś dla junioraucieszylabym się jak dziecko
muszę się zarejestrować do tego enfamil
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaaa to zmienia postać rzeczy[emoji4][emoji3]Ta szmatka chyba rozwija zmysl dotyku czy cos. Kolezanka mi mowila ale juz nie pamietamze niby te wypustki sa tak bardzo wyczuwalne przez dzieci
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam ale czy to nerka była to nie wiem. Samo przeszłoDziewczyny od rana boli mnie po prawej stronie kręgosłupa jakby nerka? Sama nie wiem co to może być ale słabonie wiem jak temu zaradzic
( miała któraś tak kiedyś??
Mój synek stroi sobie żarty ze mnie jeszcze większe jak twój .. leżę sobie, mąż przykłada rękę a synek zaczyna kopać ( bulgotaćDziewczyny, czuję synka coraz bardziej, już kilka razy dziennie, ale jak przykładam rękę do brzucha to już niejakby sobie ze mnie żarty robił
też tak macie? Czy pozwala wam "się dotknąć"?
![]()
Moje dziecie tez sie rusza a gdy trzymam reke to nieDziewczyny, czuję synka coraz bardziej, już kilka razy dziennie, ale jak przykładam rękę do brzucha to już niejakby sobie ze mnie żarty robił
też tak macie? Czy pozwala wam "się dotknąć"?
![]()