Agnieś191
Fanka BB :)
Tak.A tez mialas cykl sztuczny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak.A tez mialas cykl sztuczny?
Nie mam zadnych plamien, nawet minimalnych.
Kwas foliowy ten ktory jest w femibion natal 1 w dawce 400
Czyli jest ok? Nie musze brac innego kwasu foliowego?Tam jest 800: 400 zwykły i 400 metyl. Może dlatego masz trochę podwyższony, ale to nie szkodzi![]()
Sylwia nie przejmuj sie progesteronem , z jednej strony jest bardzo wazny z drugiej , leci sobie totalnie w ciula przy badaniu i pokazuje nie prawdziwe wartosci. Moj przyklad z poniedzialku, jedno pobranie krwi , badany w klinice wynik 11,9 , ta sama krew wyslana do immunologa, wczoraj odpowiedz w mailu : wszystkie wartosci top , progesteron 35 . Myslalam ze z wyra spadne z wrazenia. Rozmawialam z pania z labo z ktora znamy sie juz jak lyse konie i mowi ze nawet jesli jest 11 to jest ok i jesli nie plamie to jest to znak ze najwyrazniej okruszkowi wystarcza. Z drugiej strony biore go taka mase , ze 11 byc nie moze. Wiec widzisz sama , nie potrzebny stres tymbardziej ze prg co godz zmienia swoje wartosci we krwi. Gdyby ci wyszedl wynik 2 albo 3 to wtedy gorzej przy 11 glowa do gory, w twoim organizmie wszystko zaczyna kapowac ze cos sie dzieje i zmienia i hormony beda ci szalec . Usmiechaj sie i ciesz kazdym dniem, lepsze to niz wieczne zamartwianie.@misis188 lekarz odpisal ze jest ok.
Ja sie nie znam na tym, ufam lekarzowi.
Boze nie moge przestac sie usmiechac!! Jestem w ciazy to jakas bajka!!
Dziękuję Kochana, tak wlasnie zrobie.Sylwia nie przejmuj sie progesteronem , z jednej strony jest bardzo wazny z drugiej , leci sobie totalnie w ciula przy badaniu i pokazuje nie prawdziwe wartosci. Moj przyklad z poniedzialku, jedno pobranie krwi , badany w klinice wynik 11,9 , ta sama krew wyslana do immunologa, wczoraj odpowiedz w mailu : wszystkie wartosci top , progesteron 35 . Myslalam ze z wyra spadne z wrazenia. Rozmawialam z pania z labo z ktora znamy sie juz jak lyse konie i mowi ze nawet jesli jest 11 to jest ok i jesli nie plamie to jest to znak ze najwyrazniej okruszkowi wystarcza. Z drugiej strony biore go taka mase , ze 11 byc nie moze. Wiec widzisz sama , nie potrzebny stres tymbardziej ze prg co godz zmienia swoje wartosci we krwi. Gdyby ci wyszedl wynik 2 albo 3 to wtedy gorzej przy 11 glowa do gory, w twoim organizmie wszystko zaczyna kapowac ze cos sie dzieje i zmienia i hormony beda ci szalec . Usmiechaj sie i ciesz kazdym dniem, lepsze to niz wieczne zamartwianie.
Dzwon dzwon.O mamo aż miesiąc?! To już tam dzwonię!!
Jeszcze wymyslilam Nikodem, maz wpadl na pomysl Miłosza@misis188 mi się zawsze podobały dla chłopaka takie :
Leos
Antoś
Igor
Alan
Filip
Olaf
Aleksander ( Olek)
Widziałam na ciezarowkach, że wymieniłas imię Tymek i też mi się spodobało bo kojarzy mi się z tym Tymkiem z "Pierwszej Miłości " on jest taki śmieszny
I chyba tyle
Wybierz takie które najbardziej Wam się podobamy Wam parę imion wymienimy a Wy przebierajcie
![]()
![]()
Spoko był termin nawet na 22.03, ale ponieważ mam odczekać jeszcze 4 tygodnie to na 12.04 się zapisałam...Dzwon dzwon.
@misis188 mi się zawsze podobały dla chłopaka takie :
Leos
Antoś
Igor
Alan
Filip
Olaf
Aleksander ( Olek)
Widziałam na ciezarowkach, że wymieniłas imię Tymek i też mi się spodobało bo kojarzy mi się z tym Tymkiem z "Pierwszej Miłości " on jest taki śmieszny
I chyba tyle
Wybierz takie które najbardziej Wam się podobamy Wam parę imion wymienimy a Wy przebierajcie
![]()
![]()
To superSpoko był termin nawet na 22.03, ale ponieważ mam odczekać jeszcze 4 tygodnie to na 12.04 się zapisałam...
Tak to robią wszyściuchne badania z listy. Immunofenotypy, KIRy itp. Tylko z cytokinami może być problem, ale mam dzwonić na początku kwietnia się dowiedzieć.