reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Uff, nadrobiłam was ;)

Zaraz idę odebrać wyniki, ale w między czasie fotka sukienki:
d56788a2f07833507d245fa9cb3b4598.jpg

912c6957032511e969a9b837f920f7c0.jpg

A czemu nie można pić więcej pokrzywy?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Oj jak slicznie[emoji3]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie, tylko ten posiew zrobić. Brałam już amotaks, nie pomógł. Potem taką saszetke piłam, niby jedna tylko i miało nie być bakterii a nadal są.
A to mi ta saszetka wlasnie pomogla i do tej pory spokoj. Zrobisz ten posiew to sie okaze czy faktycznie duzo tych bakterii.

Dokładnie, ja ogolnie nie jestem przeciwna, ale chciałbym dziecko porządnie przebadać m.in u neurologa
Ale przy urodzeniu szczepia tylko BCG i WZW. Ja jade do porodu ze swoja szczepipnka na wzw. To moim zdaniem wystarczy. Bardziej sie boje, ze taki noworodek zalapie ktoras z tych chorob w pietwszych dobach.

No widzisz, a ja mysle co by tu zrobic zeby dali wit K domiesniowo a nie doustnie.

Powiem Ci, ze ja sama juz z ta insulina nie wiem. Za tydzien mam diabetologa wiec sie musze dopytac. Przed jej braniem mialam wysoki cukier ale w granicach 95-96, a odkad ja biore to mam po ponad 100. Wczoraj mialam 116~ moj rekord... Jest cos takiego ze jak sie wezmie za wiele insuliny, to ona obniza ten cukier za mocno i organizm broniac sie po obnozeniu zaraz go podnosi. Wydaje mi sie ze wlasnie u mnie tak jest. Dziewczyny na forum cukrzycowym polecaly jesc pozna kolacje. Wiec jadlam kolo 23 dodatkowa lekka kolacje. Az 2 dni bylo ok, pozniej znow za wysoki. Dlatego juz nie mam sil i mnie to meczy. Myslalam, ze po insulinie bede miala spokoj wiekszy, a prawda taka ze bardziej sie boje o wszystko
Kurcze, no na prawde cos jest nie tak. Musisz przycisnac diabetologa moze do proby jakiesc zmiany. Albo inna insulina. Albo podzial na dwie dawki a nie jedna. No trzeba probowac jakis modyfikacji. To nigdy nie jest tak, ze cos dziala tak samo na wszystkich. Musi dobrac leczenie odpowiednie wlasnie dla Ciebie

Nie, nie biore nic. W sumie nie meczy mnie to az tak bardzo. Pewnoe przez to, ze jestem juz po odczulaniu na trawy. A na to mialam bardzo silna alergie. Na roztocza mam mniejsza.
Ale w pietwszej ciazy stosowalam krople do oczu przeciwalergiczne. Kiedys jak u internisty bylam to tez mowila, ze mozna sterydy donosowe. Ale na razie daje rade bez niczego.
Moze umow sie do alergologa i sprobuj chociaz kropli do oczu jak Cie tak bardzo meczy.

Byłam.. dała mi tylko witaminę C. Jak mam napad kichania, to oczy łzawia, katar , a najgorzej jak mnie to zlapie, w banku, na poczcie czy gdzieś w miejscu takim publicznym :/
Dzięki :D

A sukienka to ta sama co wrzucała @Karla88 i co wrzucała wczoraj (chyba wczoraj...) @olaaa7 ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Bardzo ładnie wyglądasz :)
Było tym bardziej, że ona ma 160 wzrostu...

f2w39n7303c24ozn.png
Masakra ..

@peszek ładna kuleczka :)

reklama
Do góry