reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
To o nas :D

1521120731-fd7d5848c0e8227f-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj w ciazy nawet buty moga sie zrobic za male[emoji6]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale przy urodzeniu szczepia tylko BCG i WZW. Ja jade do porodu ze swoja szczepipnka na wzw. To moim zdaniem wystarczy. Bardziej sie boje, ze taki noworodek zalapie ktoras z tych chorob w pietwszych dobach.

A bcg to najgorsze świństwo jakie moga dawac. Bo jeszcze jak bym wziela swoją WZW to by moze obeszło bo pani doktor nasza mowila, że jest ona w miarę bezpieczna dla ukladu nerwowego.

Byłam.. dała mi tylko witaminę C. Jak mam napad kichania, to oczy łzawia, katar , a najgorzej jak mnie to zlapie, w banku, na poczcie czy gdzieś w miejscu takim publicznym :/

Bardzo ładnie wyglądasz :)

Masakra ..

@peszek ładna kuleczka :)
No to chyba musisz sie przemeczyc do porodu[emoji53] Chociaz dziwne to, bo przeciez krople do oczu mozna.

reklama
A bcg to najgorsze świństwo jakie moga dawac. Bo jeszcze jak bym wziela swoją WZW to by moze obeszło bo pani doktor nasza mowila, że jest ona w miarę bezpieczna dla ukladu nerwowego.
Wiesz co nie slyszalam nigdy o powiklaniach po BCG. Moze i byly, wiadomo wszystko moze sie zdarzyc. Ale nie wyobrazam sobie takiego noworodka chorego na gruzlice[emoji53]
Ja akurat bardziej sie obawiam chorob i ich powiklan niz szczepionek.

Do góry