reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wydaje mi się, że teraz podają domiesniowo. Synkowi tak dawali rok temu, o ile dobrze pamiętam.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie ostatnio sie dowiedzialam, ze roznie robia w roznych szpitalach. Kiedys wszedzie dawali domiesniowo. Musze sie zapytac mojego kekarza.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Tak to wygląda właśnie. Taką, tylko mniej stylowa, pewnie można dostać w szpitalu, jak się nie ma własnej, albo do cc.
Ja bym wolała coś bawełnianego. Zabiorę po prostu ulubioną sprawdzoną koszulkę. Poprzednio w sumie rodziłam nago :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja mam dwie koszule do karmienia z piprzedniej ciazy i tak mysle zeby jedna wziac do porodu a kupic sobie nowa.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja po 17:00 sie położyłam i dopiero wstałam ...
idę cos zjeść dalej spac

Olaaa jak wózek ???

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny zaczynam świrować. Czy jest to możliwe aby poczuła własnie kopniaka zaraz pod żebrem? Było to uczucie identyczne z kopniakami i było tak mocne że było widać przez koszulke! Zadnych ruchów jeszcze gołym okiem nie było widać a teraz takie coś. 2 razy. Czy to żołądek?

Dziewczyny zaczynam świrować. Czy jest to możliwe aby poczuła własnie kopniaka zaraz pod żebrem? Było to uczucie identyczne z kopniakami i było tak mocne że było widać przez koszulke! Zadnych ruchów jeszcze gołym okiem nie było widać a teraz takie coś. 2 razy. Czy to żołądek?
Żołądek raczej nie kopie[emoji13][emoji13] dzidzia sie odzywa do mamusi[emoji7]

0d1ysek2nd7i49el.png

reklama
Cicho jest bo musiałam wyjśc po pasztet :D Skończył mi sie a ja zauważyłam dopiero jak chciałam zjesc z nim kanapke :(
Właśnie mi sie przypomnialo jak Jakis czas temu robilam sobie kromkę z pasztetem i zapytalam meza czy tez ma ochotę.. Jego odpowiedź " no nie mów ze sie na chleb bedziesz kłaść" [emoji3] od tamtej pory nie proponuje[emoji23][emoji23]

0d1ysek2nd7i49el.png

Do góry