reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Link do: Koszula na ramiaczkach ciążowa do karmienia L/XL
Chyba taka na ramiączkach lepsza do porodu prawda? Czy lepiej kupić taką z flizeliny lub czegoś podobnego?
Na ramiączkach lepsza. Fizelina jest okropna. Nie oddycha, klei się do ciala, jest sztywna. Najlepsze coś z bawełny. Wiele kobiet rodzi w ogromnych bawelnianych t-shirtach. Po porodzie raczej do smieci idzie bo ciężko doprac.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czy was też pada śnieg [emoji300]??? :o

p19u3e3k0fqbbana.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Na szczęście "tylko" deszcz, ale jest paskudnie :(
Siedzę w domu i grzeję się wypalarką [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Na ramiączkach lepsza. Fizelina jest okropna. Nie oddycha, klei się do ciala, jest sztywna. Najlepsze coś z bawełny. Wiele kobiet rodzi w ogromnych bawelnianych t-shirtach. Po porodzie raczej do smieci idzie bo ciężko doprac.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
W ogóle oświećcie mnie :p Jak to wszystko przebiega, gdy mały się urodzi to dają mi go na brzuch na tą koszulkę czy jakoś ją podwijam czy ściągam, czy jak to jest?

A tak na marginesie... Co można podczas biegunki w ciąży na zatrzymanie???? Coś mnie chyba dopadło od rana... :( dosłownie nie wychodzę w WC... :/ a brzuch boli strasznie :/

p19u3e3k0fqbbana.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Kurde Kinga miała jakiś super środek napisz do niej

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nigdy nierozumialam jak ktoś mówił, że nie ma pracy i jestem zdania że jak ktoś chce to bedzie pracował zawsze tylko niektórym się poprostu nie chce albo odrazu chcieliby być dyrektorami [emoji4]

Ja rozumiem tylko w wypadku naprawdę wąskiego grona osób - np jak ktoś jest chory, ma ograniczenia, które dyskwalifikują w większości prac, itd...

Np mama pracowała swego czasu z dziewczyną, która przez wiele lat pracowała w archiwach, a potem zaczęła mieć poważne problemy z klaustrofobią... Albo np ktoś, kto całe życie pracował, ale potem się okazało, że z powodu kręgosłupa niebardzo może siedzieć (a już na pewno nie tyle godzin...) - wtedy robi się problem, zwłaszcza jak ktoś jest w wieku 50+, no ciężko się przekwalifikować itd...

Ale jak już pisałem, to margines, a większości naprawdę się nie chce....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja rozumiem tylko w wypadku naprawdę wąskiego grona osób - np jak ktoś jest chory, ma ograniczenia, które dyskwalifikują w większości prac, itd...

Np mama pracowała swego czasu z dziewczyną, która przez wiele lat pracowała w archiwach, a potem zaczęła mieć poważne problemy z klaustrofobią... Albo np ktoś, kto całe życie pracował, ale potem się okazało, że z powodu kręgosłupa niebardzo może siedzieć (a już na pewno nie tyle godzin...) - wtedy robi się problem, zwłaszcza jak ktoś jest w wieku 50+, no ciężko się przekwalifikować itd...

Ale jak już pisałem, to margines, a większości naprawdę się nie chce....

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dokladnie. Ja po skończonej szkole na następny miesiąc już pracowałam a mam takie koleżanki które do dziś "nic nieznalazly "[emoji1]

Cześć dziewczyny, czy ktoras z was miała białko w moczu? Ciśnienie w normie, obrzękow brak...
No i czy wy też tak szybko się meczycie? Dostałam zadyszki przy goleniu nóg, to samo przy wejściu po schodach na 1 piętro

Napisane na SM-T813 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do białka - na szczęście nie...
A jeśli chodzi o męczenie się, to nie tak jak piszesz, ale po wejściu na 3 piętro mam trochę przyspieszony oddech, i trochę "czuję", że weszłam, więc różnica jest olbrzymia (we wrześniu biegiem na 10p bez większej zadyszki, itd...)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry