reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Jola92, tylko upewnij się zawczasu czy masz zapas pasztetu :*
Dziś rano mi się skończyła faza na pasztet. Teraz jem kanapki z serem i parówką! :D

Co do zawiniecia się w koc - może to niegłupi pomysł ;)
Cacao i pod koc z książką :)

A jakbyś miała wyrzuty sumienia, to pomyśl, czy po porodzie będziesz mogła tak się poopieprzać bez zobowiązań? [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Namówiłaś mnie! Tez wypiję kakao :) O i mam 2 puszki mleka więc zrobię torcik przekładany kremem z mleka kokosowego. Nie będę miała wyrzutów sumienia, DZIĘKUJĘ! :)

reklama
mam kolezanke ktora poszla na studia tylko po to zeby nie isc do pracy bo ona bedzie miala bogatego meza i nie bedzie musiala pracowac... ma męza haha bizmesmena za 5 zl zadłuzony na maxa, wszedzie dlugi a kolezanka pracuje na stacji paliw na 3 zmiany zeby na zycie miec .. wiec jak slysze takie teksty to az mi sie noz otwiera ...

teraz naszczescie podobna jest do mnie taka mala kopia :D jedynie kształt głowy i brode ma po męzu

ale jak bylam w ciazy to wyobrazalam sbie ze jak sie urodzi to bedzie miala ciemne wlosy i oczy i cere po mezu a byla zupelnie odrotnie :D

teraz juz nic sobie nie wyobrazam hahaha
To tak jak ja bo Marysia urodziła się włoski czarniutkie dlugie myślałam, że drugie też takie będzie a tu blondynek☺️

Przekonałyście mnie, kupię na ramiączkach :) A do porodu to ta koszulka może być taka zwykła czy z funkcją karmienia? :p

Ola, kup rozpinaną, to będziesz miała spokojną głowę :) Ja np. dość długo byłam w tej poporodowej, zanim przenieśli mnie na salę- Fran co prawda dostał 10 pkt po urodzeniu, ale mało płakał i poród trwał długo więc robili mu dużo badań a ja czekałam. Także nie da się dokładnie przewidzieć.

Ola, kup rozpinaną, to będziesz miała spokojną głowę :) Ja np. dość długo byłam w tej poporodowej, zanim przenieśli mnie na salę- Fran co prawda dostał 10 pkt po urodzeniu, ale mało płakał i poród trwał długo więc robili mu dużo badań a ja czekałam. Także nie da się dokładnie przewidzieć.
Oki to kupię dwie na ramiączkach rozpinane i jedną z rękawkiem :)

wlasnie pisze mojej przyjaciolce :
Ja: mam depresję czuje sie grubo...
E: tyś jest ci.pa
E: skończ
Ja: ty mnie zawsze umiesz pocieszyc...

kurtyna.. i po głębokiej rozmowie heheh

reklama
Do góry