reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale Ty tego nie widzisz :D Po kilku godzinach okropnego bólu nagle cały ból znika, a ty czujesz dokladnie (sorry za porównanie) jakbyś robiła dużą kupę i miała mega zatwardzenie [emoji23]. A potem czujesz ciepłe i mokre plum i już ci kładą bobasa na brzuch :D I następuje eksplozja emocji :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moje emocje nie byly pozytywne[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Ech wróciłam od ortopedy. Byłam skonsultować moje bóle spojenia i krzyża. I mam ciazowego pecha: rozejscie spojenia lonowego. Na razie niewielkie ale w połączeniu z moją dyskopatia daje mieszanke wybuchową. Jeśli się pogłębi spędzę resztę ciąży w łóżku, być może nawet na oddziale. W chwili obecnej mam się mega oszczędzać i jakoś wytrzymywac ból. Wyć mi się chce. I z bólu i z bezradności.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O matko, wspolczuje strasznie! Oszczedzaj sie zeby sie nie poglebilo. Trzymam kciuki!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

I najważniejsze moja waga
Przytyłam od początku 7 kg
Spodziewałam się więcej na co moj lekarz No nie mało nie mało pani Karolino
Myślom ze z liścia mu dam [emoji23]
Szyjka długa zamknięta wyniki Ok
Następna wizyta 20.04

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super, że wszystko dobrze:) Ja też mniej więcej tyle przytyłam od początku.

Mój ginekolog chciał się upewnić stąd ortopeda dziś. Nie pisałam Wam poki nie było pewne. Tak na prawdę liczyłam się z taką diagnozą ale usłyszeć od lekarza to co innego. Mam doła jak kanion Kolorado.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A napiszesz jakie masz objawy?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

I najważniejsze moja waga
Przytyłam od początku 7 kg
Spodziewałam się więcej na co moj lekarz No nie mało nie mało pani Karolino
Myślom ze z liścia mu dam [emoji23]
Szyjka długa zamknięta wyniki Ok
Następna wizyta 20.04

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom