reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dawaj mi na priv numer tel. Będziemy się żalić, bo coś mam czuja że my z charakteru to podobne jesteśmy[emoji3]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha, no calkiem mozliwe[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Kochane jesteście [emoji173] Czasem to przez to chwytam doła, teraz na szczęście mam M i będzie nasza Kruszynka, której poświęcę czas. M to się śmieje, że w końcu będzie miał chwilę wolnego ode mnie :D
Jeśli chodzi o przyjaciół, to liczy się jakość, nie ilość - mam dwie przyjaciółki, w tym taką naprawdę bliską jedną... Mieszka daleko, ale możemy na siebie liczyć...

0d1yrjjgtd95fou3.png

A napiszesz jakie masz objawy?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ból przy dotykaniu i uciskaniu spojenia, klujacy ból przy wstawaniu, siadaniu, każdej zmianie pozycji. Ciężko się nawet przekręcić z boku ns bok. Nie.mogę stać na jednej nodze, nawet założenie majtek to ból. Ból przy chodzeniu i chodzę jak kaczka

Moje też nie. Córka miala zielone wody, smółkę przyklejoną na pośladkach i zwyczajnie śmierdziała. Zielona jak shrek.

Haha. Moja tez wody zielone, ale nawet nie wiem czy smierdziala[emoji6] Zapytalam tylko ile punktow, jak uslyszalam 10 to jakos nie umialam sie na niej skupic tyljo na swoim cierpieniu( wyrodna matka). Pierwsze co pomyslalam po urodzeniu jej to " nie wierze, ze to przezylam". Nawet to powiedzialam na glos, az sie polozna smiala[emoji6] Niestety to nie byl koniec, czekalo mnie jeszcze rodzenie lozyska, sxycie i lyzeczkowanie. Mazylam tylko o tym zeby mnie juz wszyscy zostawili w spokoju.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Mój ginekolog chciał się upewnić stąd ortopeda dziś. Nie pisałam Wam poki nie było pewne. Tak na prawdę liczyłam się z taką diagnozą ale usłyszeć od lekarza to co innego. Mam doła jak kanion Kolorado.

Damy radę jakoś [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] wylezymy się za wszystkie czasy

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Haha. Moja tez wody zielone, ale nawet nie wiem czy smierdziala[emoji6] Zapytalam tylko ile punktow, jak uslyszalam 10 to jakos nie umialam sie na niej skupic tyljo na swoim cierpieniu( wyrodna matka). Pierwsze co pomyslalam po urodzeniu jej to " nie wierze, ze to przezylam". Nawet to powiedzialam na glos, az sie polozna smiala[emoji6] Niestety to nie byl koniec, czekalo mnie jeszcze rodzenie lozyska, sxycie i lyzeczkowanie. Mazylam tylko o tym zeby mnie juz wszyscy zostawili w spokoju.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Moje pieresze słowa po urodzeniu małej: " K... nareszcie. Ja pierd... nigdy wiecej.". ,Położne się śmiały na maksa

reklama
Dziewczyny wiecie może w której sieci aptek kupię kosmetyki dla małego i podkłady, majtki poporodowe dla mnie? Zupełnie nie wiem która wypada najlepiej cenowo

Do góry