reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

1521214433-3d441fc434606d1e-aaaaaa.jpeg

549 g i Ok 22 cm piękny synuś dziś pozował z każdej str

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji4] super[emoji106] [emoji7]

Napisane na moto x4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@JustMe55 ze mna idzie przyjaciolka miala cc i ona musiiiii widziec jak wglada naturalny porod i taka dumna chodzi i wszystkim dookola mowi bede przy porodzie bede druga mamą :D moj lukasz nie chce isc byl przy marcelinie nie chce go zmuszac bo jak ma tam byc na sile to niech spada
O bedzie na początku, a potem się okaże, czy będzie chciał wyjść czy zostać ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Jej piękny jest napatrzeć się nie mogę <3

Nooo ja tez i taki czlowiekowaty już [emoji7]

Moj lekarz pierwszy raz dał mi takie zdj aż byłam zaskoczona

Morgana nie żebyś złe mnie zrozumiała nie śmieje się szyderczo poprostu ty masz jakoś szczęście do nieszczęść

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aga dobrze, ze wyniki ok. Ze slabsze troche to sie nie obwiniaj, bo to juz taki etap, ze wszystkim nam lekko spadaja.
Fajnie, ze Ci sie udalo z tym wozkiem. Skoro i tak bedziesz kupowac taki do biegania to szkoda kasy wydawac na gondole[emoji5]
A z ciuszkami to tez Ci sie trafilo, bedziesz miala na bierzaco[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Wiem, że wszystkim spadają, ale i tak muszę trochę bardziej o siebie dbać...

A co do wózka i ubranek, to zdecydowanie :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ja byłam przekonana, że chcę aby móż mąż był przy porodzie. Ale własnie obejrzałam na youtubie film z porodu... Chyba wolę, żeby go tam jednak nie było... Sama też wolę tam nie być :D
Myślę, że jeśli chodzi i twoją obecność, to może być trochę ciężko jej uniknąć [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry