Veraska
Fanka BB :)
[emoji4] super[emoji106] [emoji7]![]()
549 g i Ok 22 cm piękny synuś dziś pozował z każdej str
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na moto x4 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
[emoji4] super[emoji106] [emoji7]![]()
549 g i Ok 22 cm piękny synuś dziś pozował z każdej str
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O bedzie na początku, a potem się okaże, czy będzie chciał wyjść czy zostać@JustMe55 ze mna idzie przyjaciolka miala cc i ona musiiiii widziec jak wglada naturalny porod i taka dumna chodzi i wszystkim dookola mowi bede przy porodzie bede druga mamąmoj lukasz nie chce isc byl przy marcelinie nie chce go zmuszac bo jak ma tam byc na sile to niech spada
Jej piękny jest napatrzeć się nie mogę <3
Podklady z seni, tylko one nazywaja sie wkladki urologiczne i maja kilka rozmiarow. A majtki z canpola sa podobno bardzo dobre.@Darka83 i podkłady i majtki poporodowe seni polecasz?a z canpol miałas może jakąś styczność?
No właśnie, my tutaj jesteśmy wirtualne przyjaciółki [emoji8]A my przepraszam to co????
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Wow,. Mniam ale zjadłabym ehh...[emoji16] [emoji7]Zapraszam na pączki[emoji3][emoji13][emoji13]![]()
![]()
Wiem, że wszystkim spadają, ale i tak muszę trochę bardziej o siebie dbać...Aga dobrze, ze wyniki ok. Ze slabsze troche to sie nie obwiniaj, bo to juz taki etap, ze wszystkim nam lekko spadaja.
Fajnie, ze Ci sie udalo z tym wozkiem. Skoro i tak bedziesz kupowac taki do biegania to szkoda kasy wydawac na gondole[emoji5]
A z ciuszkami to tez Ci sie trafilo, bedziesz miala na bierzaco[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Myślę, że jeśli chodzi i twoją obecność, to może być trochę ciężko jej uniknąć [emoji23]Ja byłam przekonana, że chcę aby móż mąż był przy porodzie. Ale własnie obejrzałam na youtubie film z porodu... Chyba wolę, żeby go tam jednak nie było... Sama też wolę tam nie być![]()