reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Już jesteśmy po :)
Na 100% dziewczynka , zdrowa :)
W poniedziałek muszę przyjechać umówić się na echo serduszka na za 4/5tyg.
W końcu się dowiedziałam ile waży, 430g !!*.* Ssała kciuka i układała się do spania , bo od wczoraj wariowała w brzuszku . Kupiliśmy jej sukienkę , K się nie mógł oprzeć <3 zakochałam się *.*
Zdjęcia wstawię jak już będę w domu :)

reklama
Witam, próbuje chociaż co którąś stronę nadrobić co tam u Was. Całkowicie brakuje mi czasu, żeby być na bieżąco. U mnie w domu od kilku dni szpital, chłopcy na zmianę gorączka, kaszel, wymioty, biegunka itp. Byliśmy dzisiaj u lekarza i to jakiś wirus. Osłuchowo ok, uszy w porzadku, wyniki w normie, wiec leczymy obiawowo. Tak więc dwie marudy mam teraz w domu i obaj cały czas na ręce sie domagają i muszę ich dźwigać. Dobrze, że mój od jutra ma wolne to ich przejmie trochę

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Ok, współczuję... Oby szybko się wyleczyli...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja pojechałam po wizycie do galerii zjadłam obiad sama ze sobą kupiłam majtki dla siebie 6 szt bawełniane bo moje wszystkie mnie uciskają
Kilka rzeczy dla małego [emoji4] i mogę jechac do domu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W końcu się dowiedziałam ile waży, 430g !!*.* Ssała kciuka i układała się do spania , bo od wczoraj wariowała w brzuszku . Kupiliśmy jej sukienkę , K się nie mógł oprzeć <3 zakochałam się *.*
Super Klaudia, cieszę się i gratuluję [emoji8][emoji106] [emoji254]

Napisane na moto x4 w aplikacji Forum BabyBoom

Super gratuluje juz duża dziewczynka :* i ja właśnie musze zapisać się na echo serca płodu tak na wszelki wypadek mimo że lekarz mówi ze serduszko zdrowe w poniedziałek zadzwonię lepiej zbadać :*

Super !!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry