reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Zamiast podkładów i majtek poporodowych w których bede sie czuła jak w pampersach wolałabym kupić kolejną parę butów... :D
Haha, no ale dzifzius wart wyzeczen[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Hahaha [emoji16] i same będZiemy sobie sutki stymulowac by produkowac oksytocyne? I brać olej z wiesiolka i chodzić po schodach w te i spowrotem? [emoji16][emoji16] aj żeby to nam jeszcze coś dało... Moja siostra tydzień oksytocyne dostawała i mimo tego leżała i lezala... Ja miałam być z lutego a ur się 12marca, siostra miała być że stycznia jest z 7 lutego a druga z czerwca a jest z 11 lipca [emoji23] moje siostry też tak rodzą jak moja mama... Chyba od kad ciąża będzie już donoszona faktycznie zacznę naturalnie wywolywac

f2w39n7303c24ozn.png
O matko to faktycznie kazda jedna[emoji6] Moze jednak Ty bedziesz tym wyjatkiem od regoly[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Wow, piąteczek a tu produkcja pełną parą.. :D Czyżby przez ten śnieg..? ;)

Dziewczyny, tak czytam o tym braku przyjaciół wokół.. Kurcze, nie wiem od czego to zależy... :/ ja mam naprawdę wypróbowane 4 przyjaciółki, 2 od czasu studiów, 2 poznane później i sprawdziły się we wszystkich sytuacjach, plus teraz przy chorobie M. okazuje się że mamy duże grono naprawdę super znajomych.. strasznie to doceniam...

Bardzo ładnie to ujęłaś :D Dla mnie te parte to już była mega ulga mówiąc szczerze, @nagini84 dobrze to opisała :)

Miałam za pierwszym razem taką fazę że jednego dnia obejrzałam z 20 porodów na YT i myślałam że umrę. Później już ani nic nie oglądałam ani nie czytałam... aż do porodu :D

@malina_11, nie przejmuj się, ja zdałam za 4 razem chyba... a jeżdże już 18 lat i bardzo lubię. Kciuki będą.

Oplułam się :-D:-D:-D:-D

@Margana, boszzz... współczuję.. doczytałam że mąż ogarnął, ale serio masz babo "przesrane".

@Darka83, Tobie też współczuję strasznie :/ słaba perspektywa, mam nadzieję że do tego nie dojdzie..

Hahahhah :D Słodziaki :D Jakby to dziecko kiedyś zobaczyło.... ;)

Fionka :D Oplułam się po raz drugi :-D:-D:-D

Ja byłam w pierwszej ciąży i co do porodu to ni chu chu nie przydały mi się te wskazówki, ale przygotwała mnie mega na "życie z noworodkiem", często są elementy pierwszej pomocy, omawiają nastawienie psychologiczne i emocje- nie tylko poród i zmianę pieluchy. No i moim zdaniem bezcenne dla świeżych tatusiów- nie powie Ci potem że nie wie jak coś zrobić. Ja polecam.

Yyyyyyyy... myślisz że poczytasz? :) No i z suszarką to też możesz przemyśleć czy na lipiec konieczna ;)

Jak się nie ma co się lubi... :) Kuboty sobie kup :D Przydadzą się w komplecie do majtek :D
Co do tej ulgi przy partych to ja akurat nie moge tego powiedziec. W ogole to po Twoim wpisie zaczelam sie zastanawiac kiedy ja ulge poczulam i jakos nie potrafie tego sprecyzowac[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry