DziękujęŚliczne [emoji4]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Coraz bardziej cieszę się, że je zrobiłam np jak wyrzuciłam do kosza kilkanaście kartonik po herbacie, która przełożyłam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęŚliczne [emoji4]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję@_agnieszka_ śliczne pudełeczka na herbatkę <3
Dzień dobry w tą białą sobotę
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
![]()
![]()
Pogoda ma się już poprawić koło wtorkuTerminy są 2 tygodnie coś koło tego. Ja narazie się nie zapisałam, czekam aż będzie ładniejsza pogoda..
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
ŚlicznyDzień dobry.
Bezsenna noc za mną. Skutek: kupiłam wózek[emoji3][emoji3][emoji3]taki jak na zdjęciu z białym dołem. Jak przyjedzie to wkleje zdjecia na żywo. Ale widzialamr go w.sklepie i skradł moje serce![]()
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A unas tez szaro buro i ponuro. Na szczescie sniegiem popruszylo tylko delikatnie nad ranem i oby wiecej nie chcialo. Dlugo jeszcze ta zima bedzie? Ja juz wiosne chce
Rano wstalam polamana jak staruszka. Bola mnie miesnie, kosci, gardlo, katar mam. A tak sie ludzilam, ze mnie ominie to co dzieciaki mialy [emoji23]
Obiecalam sobie tez z tego wzgledu, ze nie robie dzis nic, tylko pogrzeje tylek pod kocykiem. Ale jak juz podnioslam z ziemi jeden klocek, umylam kubki po sniadaniu tak sie rozkrecilam i juz mam posprzatane wszystkoprocz mycia podlog, ale to zostawie narazie.
Wieczorem idziemy do kuzynki meza... Wszystko spoko, lubie ich, ale zazwyczaj w weekend jest u niej jej siostra. A z ta to juz jestem poklocona od kilku lat. Mam do niej ogromny zal, ze w jednej sytuacji potraktowala mnie jak scierke do podlog a nie czlowieka. I teraz sie zastanawiam jak ja sie tam odnajde... Chcialam zostac w domu, ale maz nalega zebym szla, bo rzadko gdzies razem wychodzimy. Wiec ide. Ale az sie boje.
O cholera, współczuję, i trzymam kciuki, żeby wszystko było ok...A ja w szpitalu,a mialam miec piekny,dlugi weekend.
Po porannej toalecie zaczelam krwawic. Cala podpaska zywej krwi.
Teraz czekam na lekarza,bo wszyscy na sali operacyjnej na cesarce.
Ciagle cos..
To powodzenia zycze na tym spotkaniu[emoji6] I oby Cie jednak chorobsko nie dopadlo!A unas tez szaro buro i ponuro. Na szczescie sniegiem popruszylo tylko delikatnie nad ranem i oby wiecej nie chcialo. Dlugo jeszcze ta zima bedzie? Ja juz wiosne chce
Rano wstalam polamana jak staruszka. Bola mnie miesnie, kosci, gardlo, katar mam. A tak sie ludzilam, ze mnie ominie to co dzieciaki mialy [emoji23]
Obiecalam sobie tez z tego wzgledu, ze nie robie dzis nic, tylko pogrzeje tylek pod kocykiem. Ale jak juz podnioslam z ziemi jeden klocek, umylam kubki po sniadaniu tak sie rozkrecilam i juz mam posprzatane wszystkoprocz mycia podlog, ale to zostawie narazie.
Wieczorem idziemy do kuzynki meza... Wszystko spoko, lubie ich, ale zazwyczaj w weekend jest u niej jej siostra. A z ta to juz jestem poklocona od kilku lat. Mam do niej ogromny zal, ze w jednej sytuacji potraktowala mnie jak scierke do podlog a nie czlowieka. I teraz sie zastanawiam jak ja sie tam odnajde... Chcialam zostac w domu, ale maz nalega zebym szla, bo rzadko gdzies razem wychodzimy. Wiec ide. Ale az sie boje.
Mam nadzieje, ze wszystko skonczy sie dobrze!A ja w szpitalu,a mialam miec piekny,dlugi weekend.
Po porannej toalecie zaczelam krwawic. Cala podpaska zywej krwi.
Teraz czekam na lekarza,bo wszyscy na sali operacyjnej na cesarce.
Ciagle cos..
LadneBędzie dobrze, a siostrą kuzynki się nie przejmuj - gdzie trafiłam na takie hasełko "nie pozwól, by na twoje życie mieli wpływ ludzie, którzy tak mało dla ciebie znaczą"
![]()
Haha dziekiTo powodzenia zycze na tym spotkaniu[emoji6] I oby Cie jednak chorobsko nie dopadlo!
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017