reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Śliczne [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję :D
Coraz bardziej cieszę się, że je zrobiłam np jak wyrzuciłam do kosza kilkanaście kartonik po herbacie, która przełożyłam ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dzień dobry.
Bezsenna noc za mną. Skutek: kupiłam wózek[emoji3][emoji3][emoji3]taki jak na zdjęciu z białym dołem. Jak przyjedzie to wkleje zdjecia na żywo. Ale widzialamr go w.sklepie i skradł moje serce
07b8edfa09f07495b2952a2091b681a3.jpg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczny :D
Ja też czasem robię zakupy w nocy jak spać nie mogę [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

A unas tez szaro buro i ponuro. Na szczescie sniegiem popruszylo tylko delikatnie nad ranem i oby wiecej nie chcialo. Dlugo jeszcze ta zima bedzie? Ja juz wiosne chce :(
Rano wstalam polamana jak staruszka. Bola mnie miesnie, kosci, gardlo, katar mam. A tak sie ludzilam, ze mnie ominie to co dzieciaki mialy [emoji23]
Obiecalam sobie tez z tego wzgledu, ze nie robie dzis nic, tylko pogrzeje tylek pod kocykiem. Ale jak juz podnioslam z ziemi jeden klocek, umylam kubki po sniadaniu tak sie rozkrecilam i juz mam posprzatane wszystko :D procz mycia podlog, ale to zostawie narazie.
Wieczorem idziemy do kuzynki meza... Wszystko spoko, lubie ich, ale zazwyczaj w weekend jest u niej jej siostra. A z ta to juz jestem poklocona od kilku lat. Mam do niej ogromny zal, ze w jednej sytuacji potraktowala mnie jak scierke do podlog a nie czlowieka. I teraz sie zastanawiam jak ja sie tam odnajde... Chcialam zostac w domu, ale maz nalega zebym szla, bo rzadko gdzies razem wychodzimy. Wiec ide. Ale az sie boje.

Będzie dobrze, a siostrą kuzynki się nie przejmuj - gdzie trafiłam na takie hasełko "nie pozwól, by na twoje życie mieli wpływ ludzie, którzy tak mało dla ciebie znaczą"

0d1yrjjgtd95fou3.png

A unas tez szaro buro i ponuro. Na szczescie sniegiem popruszylo tylko delikatnie nad ranem i oby wiecej nie chcialo. Dlugo jeszcze ta zima bedzie? Ja juz wiosne chce :(
Rano wstalam polamana jak staruszka. Bola mnie miesnie, kosci, gardlo, katar mam. A tak sie ludzilam, ze mnie ominie to co dzieciaki mialy [emoji23]
Obiecalam sobie tez z tego wzgledu, ze nie robie dzis nic, tylko pogrzeje tylek pod kocykiem. Ale jak juz podnioslam z ziemi jeden klocek, umylam kubki po sniadaniu tak sie rozkrecilam i juz mam posprzatane wszystko :D procz mycia podlog, ale to zostawie narazie.
Wieczorem idziemy do kuzynki meza... Wszystko spoko, lubie ich, ale zazwyczaj w weekend jest u niej jej siostra. A z ta to juz jestem poklocona od kilku lat. Mam do niej ogromny zal, ze w jednej sytuacji potraktowala mnie jak scierke do podlog a nie czlowieka. I teraz sie zastanawiam jak ja sie tam odnajde... Chcialam zostac w domu, ale maz nalega zebym szla, bo rzadko gdzies razem wychodzimy. Wiec ide. Ale az sie boje.
To powodzenia zycze na tym spotkaniu[emoji6] I oby Cie jednak chorobsko nie dopadlo!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry