reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry :) dziś poczułam śmieszny ruch synka, jakby to była nóżka albo rączka bo bardzo wypukłe - jakby przetarł wewnątrz powierzchnię brzuszka, czułam to pod ręką - może przybył piątkę :D

p19u3e3k1dqfbg7q.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
To ja tez sie pochwale, dzis nam stuknelo 23+0 tyg. Byleby do przodu :)
Wczoraj u kuzynki meza bylo bardzo sympatycznie. Na szczescie jej siotry nie bylo, wiec pewnie stad ta luzna atmosfera [emoji23]
Wrocilismy do domu po 1 w nocy. Zanim zasnelam, byla jakos 2.20. Wstalam po 7 bo mnie glod obudzil, przygotowalalam na obiad rzeczy i do lozka znow wskoczylam [emoji16]
Ale co jest najlepsze. Ta kuzynka urodzila w listopadzie coreczke. Boze, dziewczyny jaka ona jest cudowna [emoji7]
Siedzialam kolo niej i tylko ja dotykalam, jak taki cukiereczek. Na rece niestety nie wzielam, nie wiem czemu, ale boje sie nosic cudze dzieci [emoji23]
Juz sie nie moge doczekac az sie Jaś urodzi. Teraz jeszcze bardziej chce takiego malenstwa :)
To przyjemny wypad super☺️ ja na rece biorę ale nie teraz w ciąży jednak mam strach tym bardziej że nawet zakupów dźwigać nie mogę

To przyjemny wypad super[emoji5] ja na rece biorę ale nie teraz w ciąży jednak mam strach tym bardziej że nawet zakupów dźwigać nie mogę
A to wiadomo, nie ma co na sile :)
Ja bardziej pod tym katem, ze boje sie, ze zle uloze, zlapie, ze mi sie wyslizgnie. Nigdy nie mialam takiej sytuacji z moimi dzieciakami, z siostry synami tez. Ale jak mam takie dalsze przytrzymac, to nie. Wole z daleka podziwiac, lub jak lezy to popatrzec i dotknac :)

A to wiadomo, nie ma co na sile :)
Ja bardziej pod tym katem, ze boje sie, ze zle uloze, zlapie, ze mi sie wyslizgnie. Nigdy nie mialam takiej sytuacji z moimi dzieciakami, z siostry synami tez. Ale jak mam takie dalsze przytrzymac, to nie. Wole z daleka podziwiac, lub jak lezy to popatrzec i dotknac :)
Swoje to zawsze inaczej się bierze☺️

Dzień dobry Dziewczyny :) ja jak podglądacz, czytam Was w miarę na bieżąco, a sama nie mam czasu napisać, ech.. u nas już 25+1, czyli 26 tydzień rozpoczęty. Zuzia kopie jak szalona, wczoraj cały dzień wariowala w brzuszku :) cudowne uczucie, tylko gorzej jak skacze po pęcherzu ;) moja córcia na weekend pojechała do taty, wiec z moim P. mamy czas dla siebie. Wczoraj chciałam zrobić jakieś zakupy dla niuni, ale czasu zabrakło... nawet chleba nie zdążyłam kupić, ale za to byliśmy na kolacji na pysznych żeberkach i w kinie na Kobiety Mafii. Film całkiem spoko. A dziś leżę w łóżku... i tak pewnie cały dzień. Gdyby nie zakaz handlu to pobuszowałabym po sklepach, a tak to na spacer pewnie za zimno brrr... Wiec czeka mnie nudny dzień :/

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie moje drogie[emoji8] nadrobiłam was. Mam chwilę żeby się odezwać[emoji846] mam nadzieję że weekend wam mija spokojnie i miło mimo tego mrozuuuu [emoji26]
My wczoraj z K skończyliśmy remont naszego pokoju [emoji847] po remoncie dwóch pokoi było kurzu w całym domu. Teraz wiem co czują dziewczyny wykańczające swoje domy/mieszkania. Nie zazdroszczę[emoji55] zostało nam dokupić jakieś duperele, dywaniki coś na ścianę firanki i później łóżeczko[emoji7]
510e023da7e8e121bec38708416adfc5.jpg
8aca102301a1a720ffdfe90d4968f89b.jpg
ec4126f706a35c48d235e30dfeb5c06d.jpg

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam sie z wami niedzielnie,

U mnie na szczescie krwawienie ustalo, leciutko jeszcze plamie na brazowo, ale to nic w porownaniu co sie dzialo wczoraj.
Moj plan na dzisiaj - leniuchowanie :tak:
Zycze wam milego dnia

Do góry