reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam się z rana. Oczywiście noga i pachwina dalej bolą, także ja dalej niepełnosprawna :/
Dzisiaj znowu dzień na kanapie. Dobrze, że mąż jest w domu to jakoś może mi humor poprawi, najpierw jajecznica ;)
Oj ale ulzylo troche czy tak samo boli?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Oj Ola to zupelnie jak u mnie. Zawsze po szkole kontakt sie urywal. A u mnie w pracy nie da sie z nikim przyjaznic. Mialam jedna taka bliska kolezanke, ale tez zawsze tylko o sobie myslala i w koncu przesadzila[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
A ja od podstawówki miałam super zgraną paczkę, dziewczyny do dziś przyjaźnią się. Ja niestety odbiłam od nich przy moim byłym, ojcu Miry. On odsuwał mnie od wszystkich stopniowo, a ja głupia szłam za nim jak w ogień... [emoji52][emoji45][emoji52][emoji45][emoji52] teraz choćbym chciała to pewnie nie da się cofnąć czasu i odnowić kontakt..

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mniam, narobiłaś mi ochoty na awokado [emoji3]

Kocham awokado, zawsze mam w domu a jak widzę takie super idealnie dojrzałe to mam jakiś rodzaj kulinarnego orgazmu :D

Co do koleżanek to może spróbuj... wiesz jak jest, z niektórymi osobami mogą minąć lata bez kontaktu, a potem spotykasz się i jest tak jakbyś gadała wczoraj... warto sprawdzić :)

To ja tez sie pochwale, dzis nam stuknelo 23+0 tyg. Byleby do przodu :)
Wczoraj u kuzynki meza bylo bardzo sympatycznie. Na szczescie jej siotry nie bylo, wiec pewnie stad ta luzna atmosfera [emoji23]
Wrocilismy do domu po 1 w nocy. Zanim zasnelam, byla jakos 2.20. Wstalam po 7 bo mnie glod obudzil, przygotowalalam na obiad rzeczy i do lozka znow wskoczylam [emoji16]
Ale co jest najlepsze. Ta kuzynka urodzila w listopadzie coreczke. Boze, dziewczyny jaka ona jest cudowna [emoji7]
Siedzialam kolo niej i tylko ja dotykalam, jak taki cukiereczek. Na rece niestety nie wzielam, nie wiem czemu, ale boje sie nosic cudze dzieci [emoji23]
Juz sie nie moge doczekac az sie Jaś urodzi. Teraz jeszcze bardziej chce takiego malenstwa :)
Super, ze spotkanie jednak udane[emoji5]
Jeszcze troche i tez bedziesz tulic maluszka[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

A ja awokado kupuje, zazwyczaj niedojrzałe. I tak czeka i czeka na swój czas. Az w końcu o nim zapominam i idzie do kosza :(

Pewnie, tym bardziej że jedna z koleżanek w ciąży, rodzi tez w lipcu, ale ja nie wiem, czy odnalazłabym się wśród nich. Mam wrażenie, że życie w duzym mieście, Warszawie, je bardzo zmieniło... W sumie to już przyzwyczaiłam się do życia bez przyjaciółek. Mam koleżanki, czasem spotykamy sie na kawę. To będzie musiało mi wystarczyć.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Daj znać czy fajny poradnik ;) chcesz muszę mieć wytrenowaną rozmowę z dziećmi bez krzyku bo pracując w żłobku chyba by mnie zabili jakbym się darła ale wiadomo jak jest... :D może są fajne porady ;) ja czytałam artykuł w gazecie
1521367562-c8bb65c5f6495a69-aaaaaa.jpeg
I powiem wam że polecam :) sporo w takich gazetach mamusiowych jest artykułów odnośnie szczepień, a wiadomo lepsze takie źródło niż internet bo w internecie czasami różne osoby się wypowiadają...

p19u3e3k1dqfbg7q.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wiesz co, powiem Ci, ze ze swoim dzieckiem jest zupelnie inzczej niz w pracy[emoji6]

Ja tez lubie czytac takie gazetki, bo tam sie wypowiadaja konkretni specjalisci, z imienia i nazwiska[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Cześć dziewczyny :) Dobrze wiedzieć :D
Na razie w kurtkach się dopinam, tylko spodnie będę przeszywać w "wolnej chwili", kurtki i tak musiałam brać większe z powodu biustu... Ale do noszenia w chuście itd bardzo się przyda :D
Planuję "bluzę dla dwojga", ale kurtka w wersji dwuosobowej przyda się bardzo :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

No właśnie te kurtki podwójne są strasznie drogie. Moja kumpela robiła sobie taki panel do wpinania, prostokąt tkaniny, dwa suwaki, działało super.

Do góry