reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziś już wyrzucilam te których nie chce [emoji16] później jak odpoczne znów wszystko wyrzucę i posegreguje rozmiarami :) bo mam nawet kilka rzeczy na dwa/trzy latka :) pokaże później najladniejsze bo wiadomo zostawiałam też nie które rzeczy bo prawie nie uzywane, ale są zwyczajne :) za dwa tygodnie siostra przywiezie kolejne i już się boję :) pies chyba też bo stracil swoje miejsce i leży wśród workow, które zostawiłam [emoji23][emoji1]
1521377323-f61edae5d0dbfe9a-aaaaaa.jpeg

f2w39n7303c24ozn.png
Dobrze , że całkiem dla niego miejsca niezabraklo[emoji23] [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja już po obiedzie ciasto wkoncu tez upiekłam brownie gruszkowe czekam na przyjaciółkę z mężem maja wpaść na kawę wyglada pycha i mam nadzieje ze tez tak smakuje

Jest 13:30 a mnie już plecy nawalanka tak ze leżę bo mnie strasznie boli kość ogonowa

JustMe ja tez uwielbiam avokado często robię sobie pastę
Rozdrabniam avokado dodaje trochę soku z cytryny i czerwona cebulka w kostkę posypuje do tego pieprz i sól na chleb pycha....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też mam jakieś bóle dziś w krzyżu na dole na początku myślałam , że może od tego leżenia chwilkę pochodzilam po domu ale jakoś nie przechodzi obojętnie czy leżę czy też nie . Taki jakiś dzień może albo synusiowie się gdzieś tam ułożyli i naciskają na jakiś nerw [emoji1]

No to będzie prezes i prezesowa od następnego sezonu a wy pod gołym niebem[emoji23] [emoji23]

Oj chyba w przyszłym roku jeszcze sobie odpuścimy chyba, że rodzice Kuby zostawia nam przyczepe i jak już oni wrócą do pracy to my sobie pourlopujemy :) bo z roczniakiem w namiocie to chyba za szybko [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Nie jest zle;) człowiek jak musi przystosuje się do każdej sytuacji. A dzieci radzą sobie całkiem ok. Są sfery w których bywa im trudniej Ale ogólnie jest naprawdę ok. Są wcześnie w miarę zdiagnozowanie. Terapia poprawia mocno funkcjonowanie. 3 prawdopodobnie też będzie z autyzmem . Jesteśmy na to gotowi [emoji12]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
To najwazniejsze, ze szybko zdiagnozowane, bo szybko mogliscie dzialac. Fajnie, ze dobrze sobie radza[emoji5]
A skad wiecie, ze trzecie tez bedzie mialo? To jest takie pewne, ze jak dwojka ma to i trzecie?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

No to będzie prezes i prezesowa od następnego sezonu a wy pod gołym niebem[emoji23] [emoji23]

No i w tamtym roku wichura i deszcz podarl nam w kilku miejscach namiot więc i tak czeka nas kupno nowego [emoji1] większego [emoji16] (zostawiamy namiot na działce nad jeziorem gdy wracamy do pracy i przyjeżdżamy na weekendy całe lato)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry