reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja też mam jakieś bóle dziś w krzyżu na dole na początku myślałam , że może od tego leżenia chwilkę pochodzilam po domu ale jakoś nie przechodzi obojętnie czy leżę czy też nie . Taki jakiś dzień może albo synusiowie się gdzieś tam ułożyli i naciskają na jakiś nerw [emoji1]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też od wczoraj mam bóle pleców i krocza. Jak trochę pochodzę to przechodzi [emoji4]
Jak się czujesz?

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

reklama
Właśnie z tego powodu, o którym pisała Kinga. Ze względu na to, że po szczepieniu dziecko wydala żywe wirusy, a nie chciałabym zachorować teraz na Odrę. Różyczke przeszłam i nic mi po tym nie jest, więc jak Mira zachoruje to damy radę. Ja generalnie do szczepień podchodze ostrożnie. Tzn będę teraz szczepić, ale pewnie z opóźnieniem. Na pewno zaszczepie na wzw b, gruźlicę i rotawirusa. Reszta ciut później.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie slyszalam o tym .... w sumie dobrze ze teraz czytam bo bym moze I nie szczepila teraz
Teraz to juz po fakcie I obym nie zavhorowala rany..;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też od wczoraj mam bóle pleców i krocza. Jak trochę pochodzę to przechodzi [emoji4]
Jak się czujesz?

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
A ja nawet jak pochodzę to właśnie nic niepomaga , ale teraz leżę na boku i troszkę przeszło ale boli mnie udo i łydka[emoji1] [emoji1] to chyba jakis kolejny "etap " bo widzę, że wiele z nas to ma ciekawa jestem co my będziemy pisać w lipcu przed poradami haha[emoji1] [emoji1] oczywiscie już zdazylo mi przejść przez myśl czy to czasem nie bóle krzyżowe porodowe[emoji85] [emoji85] [emoji85] [emoji33] mezus już wrócił? Moja mamcia rano wyleciała i strasznie mi smutno ://

Podziwiam na prawdę mega szacunek mam dla takich osób za odwagę [emoji5] na prawdę szacun[emoji5] [emoji5]

Moja znajoma w ciazy dowiedxiala sie o pws;((
jezcze inna o down
Tez bardzo podziwiam takie osoby za sile I wogole

A ja nawet jak pochodzę to właśnie nic niepomaga , ale teraz leżę na boku i troszkę przeszło ale boli mnie udo i łydka[emoji1] [emoji1] to chyba jakis kolejny "etap " bo widzę, że wiele z nas to ma ciekawa jestem co my będziemy pisać w lipcu przed poradami haha[emoji1] [emoji1] oczywiscie już zdazylo mi przejść przez myśl czy to czasem nie bóle krzyżowe porodowe[emoji85] [emoji85] [emoji85] [emoji33] mezus już wrócił? Moja mamcia rano wyleciała i strasznie mi smutno ://

3 msce I wroci;))

Najlepiej bedzie hak zostana te po terminie I bedzue mega ciezko a niektore juz karmic cycusiem[emoji23]porodu nie przewidzisz[emoji12]
Ja juz nie moge sie doczekac fotek naszych bobo [emoji7]

Najlepiej bedzie hak zostana te po terminie I bedzue mega ciezko a niektore juz karmic cycusiem[emoji23]porodu nie przewidzisz[emoji12]
Ja juz nie moge sie doczekac fotek naszych bobo [emoji7]

No ja też [emoji7] ale mimo wszystko dziennie mam poważną rozmowę z synkiem i mu tłumaczę, że musi jak najdłużej w brzuszku siedzieć, a On później udaje że spi[emoji23] [emoji23] [emoji23] chyba już ma dosyć tej gadki [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

reklama

Wrócił wrócił [emoji4] syn go chyba wyczuł bo jak wczoraj mnie przytulił to dostałam strasznego kopa [emoji2] mi cierpną stopy też ostatnio [emoji2] gdzie ten lipiec? [emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Do góry