Agatka29
Fanka BB :)
Dzieku,zapisałam sobie link
Muszę wziasc się Wkoncu za kupno, pisałam że w marcu postaram się chociaż mieć wyprawkę dla siebie i jak narazie mam parę rzeczy ,poczekam do kwietnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieku,zapisałam sobie link
Dzieki za opinie. Do mnie tez bardziej przemawia tez orzech, ale M chce biale. I chyba jestem sklonna sie zgodzic. W koncu to i tak tylko na jakis czas[emoji6]Ja bym wzięła raczej w jednym z występujących już kolorów, czyli albo orzech, albo któryś z tych dwóch jaśniejszych
![]()
Myślałam o tym, ale doszłam do wniosku, że to trochę jak takie wychodzenie z założenia, że ktoś z nas zachoruje...Nie chcę wrzucać tu bomby ale w sumie o wielu dyskusyjnych sprawach potrafimy rozmawiaćZastanawiała się może któraś z Was nad pobraniem, a potem przechowywaniem krwi pępowinowej?
Ja tez. Uwielbiam truskawkiTruskawki też bym bardzo zjadła... Ale to ze dwa miesiące trzeba będzie czekać jeszcze...
![]()
ŚliczneJuż wszystko posegregowalam... Masakra... Ubranka posegregowalam na 0-6, 6-9, 12-18 mcy i 2-4 lat... I dowiedziałam się, że siostra ma manie czapek bo jest ich cały wór... Najwięcej z włoczkii są też z włoczki sukienusie [emoji16] ale zapomniałam im zrobić zdjęcia... Wrzucam tylko kilka tych na teraz
bo nie chciałam tu zasmiecac zdjęciami ubranek na roczek a tam jest najwięcej sukienek <3
Stroje kompielowe
![]()
Bodziaki
![]()
![]()
Ogrodniczki
![]()
![]()
![]()
![]()
Buciki ... Bardzo dużo, ale wrzucam tylko dwa inne
![]()
Czapeczki
![]()
I jest tego naprawdę od groma...
![]()
Ja chyba też do kwietnia to co dla siebieDzieku,zapisałam sobie link
Muszę wziasc się Wkoncu za kupno, pisałam że w marcu postaram się chociaż mieć wyprawkę dla siebie i jak narazie mam parę rzeczy ,poczekam do kwietnia![]()
Ale trochę w tym racji, że to jest bardzo przyjemna robotaRobilam to cały dzień... Mój facet mi nie pomagał bo stwierdził, że się ni zna i nie chce zabierać mi przyjemności [emoji39] wredota.... Siedziałam w pokoju cala zakopana
![]()
Ja mam już koszule,i szlafrokJa chyba też do kwietnia to co dla siebiechociaż jedną koszule zamówiłam dzisiaj przyjdzie
jak bedzie fajna zamówię drugą
Hej ja dziś po spr szyjki
Z wizyty jestem zadowolona,chodź bardzo bardzo się bałam :/ szyjka zamknięta pessar jak narazie trzyma ładnie szyjka 2,4 (niby skróciła się o 2 mm ale lekarz stwierdził że to nawet może być błąd w pomiarach ,nazwał ją i tak że nie jest fajna ;/ ) teraz wizytą w poniedziałek 26,03 w gabinecie nadal mam jak najwięcej odpoczywać !!! bo teraz dzidzius coraz większy będzie !!!po 30 tyg jeszcze częstsze kontrolę !!oby tak dalej ,żeby tylko było dobrze !! O to się modlę !!