reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzien dobry w ten zimny poranek.
Wczoraj cały dzień spędziliśmy u moich rodziców. Lezalam na kanapie i mialam lenia. Spojenie dokucza bardzo więc w sumie niewiele.mogę zrobić.
Temat krwi pepowinowej: nasza córka miała pobraną i przechowujemy i u synka też mamy taki zamiar. Tak samo ze.szczepieniami: szczepie na.wszystko. miałam w rodzinie przypadek kiedy nieszczepione dziecko przyniosło krztusiec niemowlakowi. Maluch o mało nie pożegnał.się z życiem.
Zamierzam dziś może ogarnąć się troszkę w domu bo Kongo tu mam. No i muszę z naszym kotem-smarkiem do weta pojechać bo mu się znowu stan pogorszyl. Boję się że to ten moment że podejmiemy decyzję o uspieniu.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za kotka [emoji110] A ile kosztuje przechowywanie krwi pępowinowej?

reklama
My kiedyś bez dziecka jeździliśmy z takim malym, zwłaszcza jak trzeba było samolotem lecieć. Teraz mamy duży na wypasie. Jak pada do siedzimy w przedsionku wygodnie na krzesłach przy stoliku. Minus taki, że raczej już nie śpimy co noc gdzie indziej tylko zmieniamy maksymalnie 2 razy miejsce pobytu, bo rozkładanie i składanie tego trochę trwa. Smutno mi trochę, że w te wakacje nie pojadę pod namiot nawet nad mój ukochany Balaton :( Ale za rok sobie odbijemy [emoji16]. Już z myślą o tym kupiliśmy dużą skarbonkę i wrzucamy do niej co chwilę coś. Nawet młody jak dostanie 5 czy 10 zł to woli tam wrzucić niż zachować dla siebie :D Więc wakacje 2019 będą na wypasie :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
My nie jeździmy odkąd ruszyła budowa, tylko na krótko itd... Ale - mając wybór dom albo wakacje.... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dzien dobry w ten zimny poranek.
Wczoraj cały dzień spędziliśmy u moich rodziców. Lezalam na kanapie i mialam lenia. Spojenie dokucza bardzo więc w sumie niewiele.mogę zrobić.
Temat krwi pepowinowej: nasza córka miała pobraną i przechowujemy i u synka też mamy taki zamiar. Tak samo ze.szczepieniami: szczepie na.wszystko. miałam w rodzinie przypadek kiedy nieszczepione dziecko przyniosło krztusiec niemowlakowi. Maluch o mało nie pożegnał.się z życiem.
Zamierzam dziś może ogarnąć się troszkę w domu bo Kongo tu mam. No i muszę z naszym kotem-smarkiem do weta pojechać bo mu się znowu stan pogorszyl. Boję się że to ten moment że podejmiemy decyzję o uspieniu.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Współczuję problemów ze spojeniem, i całej reszty "atrakcji" :(
No i chorego kota :(
Jeśli mogę spytać, co mu jest, że rozważacie uspienie..?

0d1yrjjgtd95fou3.png

My nie jeździmy odkąd ruszyła budowa, tylko na krótko itd... Ale - mając wybór dom albo wakacje.... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Wiadomo, też bym wolała skończyć dom niż jechać na wakacje :) My w tym roku też nigdzie nie jedziemy, jedna kwestia to maluszek a druga to ocieplanie domu. Może uda się wyjechać na kilka dni we wrześniu gdzieś niedaleko :)
Dzisiaj znowu miałam jakieś głupie sny. Śniło mi się, że był dzień naszego ślubu i się ze wszystkim nie wyrobiłam i się spóźniliśmy i musieliśmy przełożyć :p A jak nadszedł drugi termin ślubu to godzinę przed uroczystością biegałam w poszukiwaniu rajstop i znowu się spóźniliśmy :D Normalna tragedia [emoji28]

0d1yrjjgtd95fou3.png
No to wybór oczywisty. Ale skonczycie dom i będziecie znów jeździć :D My jesteśmy dorośli, więc bez wakacji raz przeżyjemy tylko młodego mi szkoda. Może uda się końcem maja wyskoczyć gdzieś na 3-4 dni blisko na Czechy, wynająć jakiś domek kempingowy, bo z namiotu się nie wykulam już na tym etapie chyba ;)

Wiadomo, też bym wolała skończyć dom niż jechać na wakacje :) My w tym roku też nigdzie nie jedziemy, jedna kwestia to maluszek a druga to ocieplanie domu. Może uda się wyjechać na kilka dni we wrześniu gdzieś niedaleko :)
Kilka dni pewnie tak, nawet z maleństwem :)
Ale kiedyś to sobie odbijemy ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

No to wybór oczywisty. Ale skonczycie dom i będziecie znów jeździć :D My jesteśmy dorośli, więc bez wakacji raz przeżyjemy tylko młodego mi szkoda. Może uda się końcem maja wyskoczyć gdzieś na 3-4 dni blisko na Czechy, wynająć jakiś domek kempingowy, bo z namiotu się nie wykulam już na tym etapie chyba ;)

No tak, namiot na tym etapie może być problematyczny ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry