Margana
Fanka BB :)
To ja tak mam juz od dawna[emoji53] Nie jest to przyjemne, ale tez chyba nie oznacza nic zlego.O wlasnie mam tak samo

Aniołek[*] 8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja tak mam juz od dawna[emoji53] Nie jest to przyjemne, ale tez chyba nie oznacza nic zlego.O wlasnie mam tak samo
Właśnie też czasami czytam chociaż częściej majowki bo one są dalejTeż jestem ciekawa ,dziewczyny na czerwcowkach niektóre mają już ponad kilo
No ale maluszek taki biedniutki[emoji8]On tylko z wieku maluszek. Waży już 5 kg. Kawał chłopa się szykuje[emoji2] [emoji2] [emoji2]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi przedtem też się zdarzało, ale teraz kłuje mnie czesciej mysle, że przez to, że się więcej ruszamTo ja tak mam juz od dawna[emoji53] Nie jest to przyjemne, ale tez chyba nie oznacza nic zlego.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Udalo sie[emoji23] Ale latwo juz nie jest[emoji6]Oj to akcja jak wejście na Everest. Trzymam kciuki!!!!
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No tutaj właśnie dziewczyny pisały, chyba że znów coś źle zrozumiałam myślenie ostatnio nie jest moja najmocniejsza cecha hahaha [emoji3] pewnie , też zależy od każdej dzidzi indywidualnie, ale mniej więcej 100 na tydzień podobno [emoji4]O to nawet nie czytałam, że 100 na tydzień [emoji5] dobrze wiedzieć
Hahaha to Ci się nie nudziło [emoji3]DziekujeMam jeszcze z Marchewka Marysia i truskawka Tosia ;p chrzesnica meza chciala zebym sesje im robila he he ;p
A jak się czujesz?No tutaj właśnie dziewczyny pisały, chyba że znów coś źle zrozumiałam myślenie ostatnio nie jest moja najmocniejsza cecha hahaha [emoji3] pewnie , też zależy od każdej dzidzi indywidualnie, ale mniej więcej 100 na tydzień podobno [emoji4]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kupiłam za 340zl przez internetTeż mam go w "koszyku "tutaj 76 euro kosztuje a ile w pl?
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli powiedzmy , że ta sama cena co tu jak się przeliczy[emoji3]Ja kupiłam za 340zl przez internetna stronie smyka jest za 20zl więcej w promocji a stacjonarne dużo drożej
był moment, że na stronie producenta był za 280zl, ale niestety czekałam żeby go sobie kupić w prezencie urodzinowym i już ceny takiej nie znalazłam [emoji39] ale jest piękny [emoji1]
![]()